>
BIOSHQIP
Biografia
Më datë 15 Maj 2017, Zef Nika publikon videoklipin "Mos Me Thuaj".

Më datë 4 Mars 2019, Zef Nika publikon videoklipin "Me Fal Nene".

Më datë 3 Nëntor 2019, Zef Nika publikon videoklipin "A Po M'don A Jo?".

Më datë 28 Shtator 2020, Zef Nika publikon videoklipin "Me Fal". Muzika dhe teksti i këngës janë punuar nga Zef Nika.

Më datë 15 Tetor 2021, Zef Nika publikon videoklipin "Kisha E Shna Ndout". Muzika dhe teksti i këngës janë punuar nga Fran Kodra.