>
BIOSHQIP
Biografia
YLLI GEXHA eshte nxenes ne shkollen "EMIN DURAKU" ne Gjakove. Me muzike ka filluar ne moshen 5 vjeçare dhe e ka trasheguar nga nena e tij, DAFINA KASTRATI. I pelqen muzika dhe futbolli.
Evente
Në Dhjetor 2012, Ylli Gexha merr pjesë në Lyra Fest 2012 me këngën "Gjyshi Im Si Artist", ku dhe u shperblye me çmimin "RADIO GJAKOVA".

Në Dhjetor 2016, Ylli Gexha merr pjesë në Lyra Fest 2016 me këngën "Amaneti".