>
BIOSHQIP
Biografia
Më datë 18 Qershor 2009, Valon Azizi & Xili publikojnë videoklipin "Qika E Diaspores".

Më datë 8 Dhjetor 2009, Xili publikon videoklipin "Sot Pak Neser Pak".

Në vitin 2010, Xili Berisha publikon albumin "Dy Germa".

Në vitin 2011, Xili Berisha publikon albumin "Hajt Se Bohet Mire".

Në vitin 2012, Xili publikon albumin "Qka M'ka Syri".

Më datë 13 Janar 2013, Xili publikon videoklipin "Dy Pika Lot".

Më datë 2 Tetor 2013, Xili publikon videoklipin "Kalle Kalle". Muzika e këngës u punua nga Kreshnik Avdiu, teksti u shkrua nga Kreshnik Avdiu, ndërsa për orkestrimin u kujdes Ardian Kastrati. Videoklipi u prodhua nga Imperalb.

Në vitin 2013, Xili publikon albumin "Live".

Në vitin 2014, Xili publikon albumin "Rejhan".

Më datë 6 Janar 2015, Xili publikon videoklipin "Me Mungon".

Më datë 12 Maj 2015, Xili publikon videoklipin "Ngjyra Ngjyra".

Më datë 7 Tetor 2015, Xili publikon videoklipin "Thuani Asaj".

Në vitin 2015, Xili Berisha publikon albumin "Si Llokum".

Më datë 3 Qershor 2016, Xili publikon videoklipin "Mos Fol Per Mu".

Më datë 16 Mars 2017, Xili publikon videoklipin "Fotografi".

Më datë 10 Qershor 2017, Xili Berisha publikon videoklipin "Ti Je Ajo".

Më datë 24 Nëntor 2017, Xili publikon videoklipin "T'lutem Kthehu".

Më datë 3 Prill 2018, Xili publikon videoklipin "Pa Sy". Muzika e këngës u punua nga Kreshnik Avdiu, teksti u shkrua nga Kreshnik Avdiu, ndërsa për orkestrimin u kujdes Ardian Kastrati. Videoklipi u prodhua nga MAF Production.

Më datë 12 Gusht 2019, Xili publikon videoklipin "Je E Imja". Teksti i këngës u shkrua nga Kreshnik Avdiu, ndërsa orkestrimi u punua nga Ardian Kastrati.

Më datë 29 Shkurt 2020, Xili publikon videoklipin "Harrom". Muzika dhe teksti i këngës janë punuar nga Kujtim Aliu.

Më datë 15 Tetor 2020, Xili Berisha publikon videoklipin "Jam Ra Ne Dert".

Më datë 20 Tetor 2021, Xili publikon videoklipin "Pse Me Lendove". Muzika dhe teksti i këngës janë punuar nga Gani Hajra. Videoklipi u prodhua nga kompania Time Pictures.

Më datë 3 Mars 2024, Xili Berisha publikon videoklipin "Të Njëjtin Qytet". Kënga u orkestrua nga Alldin Sallahi.