>
BIOSHQIP
Biografia
Artisti i muzikës pop Xhuljo ka marrë artistikën e tij me singëllin e tij debutues me titull "Energjia". Pasi u transferua në Shtetet e Bashkuara nga Shqipëria në moshën 11 vjeç, Xhuljo filloi të shkruajë muzikën e tij dhe zhvillimin e tingullit të tij, duke eksploruar stile të ndryshme të shkrimit që varionin nga Pop, R&B, Alternative dhe Folk. Ai më vonë ndoqi universitetin për Teatrin Muzikor dhe trajnimi që mori e ndihmoi atë të zhvillohej edhe më shumë si artist dhe interpretues. Xhuljo përdor imagjinatën e tij shtrirë dhe shkruan nga këndvështrime të ndryshme dhe përsona për të shfaqur shkathtësinë e tij.

Stili unik dhe muzika dinamike e Xhuljo e bën atë të qëndrojë jashtë turmës. Ai dëshiron të frymëzojë të tjerët dhe t'i ndikojë ata në një mënyrë pozitive. Qëllimet e tij personale dhe të karrierës janë që të thyejë stigmat e kësaj bote dhe t'i bëjë njerëzit të ndihen sikur i përkasin. Xhuljo është i apasionuar për të bërë një ndryshim me artin e tij duke hedhur dritë mbi çështjet e kësaj bote dhe duke frymëzuar brezin e ri.

Më datë 4 Prill 2021, Xhuljo publikon videoklipin "Energy". Teksti i këngës u shkrua nga Xhuljo Zere.

Në Maj 2021, Xhuljo merr pjesë në Kënga Magjike 2021 me këngën "Waiting For Me".