>
BIOSHQIP
Biografia
Më datë 27 Qershor 2014, Xhemile publikon videoklipin "Trileqe", në bashkëpunim me Arsimi.

Më datë 9 Dhjetor 2014, Xhemile Veselaj publikon videoklipin "O Qyqan".

Më datë 25 Korrik 2015, Xhemilja publikon videoklipin "Si Vullkan", në bashkëpunim me Fjori Tirona.

Më datë 1 Qershor 2016, Fadil Riza & Xhemilja publikojnë videoklipin "Ki Me M'dasht".

Më datë 5 Qershor 2020, Xhemile Veselaj publikon videoklipin "Si T’Jetoj Pa Ty".

Më datë 18 Shtator 2020, Xhemile Veselaj publikon videoklipin "Mashup Kenge Dasmash 2020".

Më datë 17 Shtator 2021, Xhemile Veselaj publikon videoklipin "Për Ty". Muzika dhe teksti i këngës janë punuar nga Arsim Bunjaku. Videoklipi u prodhua nga kompania MProduction.

Më datë 11 Shkurt 2022, Xhemile Veselaj publikon videoklipin "Jam Betu".

Më datë 24 Qershor 2022, Xhemile Veselaj publikon videoklipin "8 Me 2". Muzika e këngës u punua nga Xheni Meçe, ndërsa teksti u shkrua nga Ejup Shabani. Videoklipi u prodhua nga kompania MProduction.

Më datë 9 Shtator 2022, Xhemile Veselaj publikon videoklipin "Ike".

Më datë 29 Tetor 2022, Xhemile Veselaj publikon videoklipin "E Bardha, E Zeza".

Më datë 7 Janar 2023, Xhemile Veselaj publikon videoklipin "Seen". Teksti i këngës u shkrua nga Ghulo. Videoklipi u prodhua nga A Films, ndërsa produksioni audio u realizua nga Granit Gashi & Darddy.

Më datë 14 Prill 2023, Xhemile Veselaj publikon videoklipin "Të Tradhtova Nanë".

Më datë 8 Maj 2023, Xhemile Veselaj & Turabi publikojnë videoklipin "Trileqe (Remake)". Videoklipi u prodhua nga Time Pictures, ndërsa produksioni audio u realizua nga Dardd.

Më datë 17 Qershor 2023, Xhemile Veselaj publikon videoklipin "A Je Gjall Apo Ke Vdek?". Teksti i këngës u shkrua nga Ghulo. Videoklipi u prodhua nga A Films, ndërsa produksioni audio u realizua nga Nurteel.

Më datë 27 Shtator 2023, Xhemile Veselaj publikon videoklipin "Nona". Tekstin e këngës e punuan në bashkëpunim Ghulo & Granit Gashi. Videoklipi u prodhua nga A Films, ndërsa produksioni audio u realizua nga Granit Gashi & Dardd.

Më datë 14 Tetor 2023, Xhemile Veselaj publikon videoklipin "Tallava Qefi". Muzika e këngës u punua nga Nexhi Vuniqi, ndërsa teksti u shkrua nga Daut Burrniku. Videoklipi u prodhua nga kompania A Films.

Më datë 7 Mars 2024, Xhemile Veselaj & Lali Kadriu publikojnë videoklipin "Kam Mendu Se Ke Me M'dasht". Muzikën dhe orkestrimin e këngës e punoi Artan Mezini (Arti Rec), ndërsa tekstin e shkroi Fadil Topalli. Videoklipi u prodhua nga kompania A Films.
KATEGORI: