>
BIOSHQIP
Biografia
Me një vokal të ngrohtë, Këngëtari ferizajas, Xhela tashmë ka arritur që publikut shqiptar, t'i dhurojë ngrohtësinë e këngës shqipe.

Në Nëntor 2009, Xhela merr pjesë në Çelësi Muzikor 3 me këngën "Nuk Kam Fat".

Në Dhjetor 2009, Xhela merr pjesë në Zhurma Show 2009 me këngën "Nuk Kam Fat".

Në vitin 2011, Xhela publikon albumin "E Pabesushme".

Më datë 29 Maj 2012, Xhela publikon videoklipin "Loti".

Më datë 29 Maj 2012, Xhela publikon videoklipin "Veq Nje Dite".

Më datë 30 Maj 2012, Xhela publikon videoklipin "Kush Na Ka Nda".

Më datë 30 Maj 2012, Xhela publikon videoklipin "Pellumbesha".

Më datë 19 Dhjetor 2012, Xhela publikon videoklipin "Kalo Mire".

Në vitin 2012, Xhela publikon albumin "Live".

Më datë 9 Mars 2013, Xhela publikon videoklipin "N'telefon".

Më datë 8 Korrik 2013, Xhela publikon videoklipin "Dua Xhanin", në bashkëpunim me Imperialb.

Në vitin 2013, Xhela publikon albumin "Live".

Më datë 15 Mars 2014, Xhela publikon videoklipin "Dëshpërohem". Muzika e këngës u punua nga Nexhat Mujovi (Wirusi). Videoklipi u prodhua nga Imagine Films.

Më datë 7 Korrik 2014, Xhela publikon videoklipin "Krejt Per Ty". Muzika e këngës u punua nga Kico N Torch, teksti u shkrua nga Arianit Palaj. Videoklipi u prodhua nga Urban Graphics.

Më datë 17 Tetor 2014, Sabiani publikon videoklipin "Dua Te Qaj", në bashkëpunim me Xhela.

Në vitin 2014, Xhela publikon albumin "Kenge Te Vjetra Qytetare".

Më datë 15 Prill 2015, Xhela publikon videoklipin "Maturant", në bashkëpunim me Gold AG.

Më datë 22 Korrik 2015, Xhela & Besart Halimi publikojnë videoklipin "Ideale". Muzika e këngës u punua nga Florent Boshnjaku, teksti u shkrua nga Arsim Bunjaku, ndërsa për orkestrimin u kujdes Florent Boshnjaku. Videoklipi u prodhua nga Asha.

Në vitin 2015, Xhela publikon albumin "Fenomenale".

Më datë 4 Mars 2016, Xhela publikon videoklipin "Lamtumire 2016".

Më datë 30 Tetor 2016, Xhela publikon videoklipin "Me Lot". Muzika e këngës u punua nga Ardian Kastrati, ndërsa për orkestrimin u kujdes Ardian Kastrati. Videoklipi u prodhua nga Produksioni Ardi.

Më datë 10 Mars 2017, Xhela publikon videoklipin "Nena Ime".

Më datë 3 Korrik 2017, Xhela publikon videoklipin "Pika Zeze". Teksti i këngës u shkrua nga Fadil Topalli. Videoklipi u prodhua nga kompania RGB Entertainment.

Më datë 12 Tetor 2017, Xhela publikon videoklipin "M'Qani Shokë". Teksti i këngës u shkrua nga Fadil Topalli, ndërsa orkestrimi u punua nga Agon Neziri.

Më datë 14 Mars 2018, Xhela publikon videoklipin "M’Ke Rrejt", në bashkëpunim me Edona Hasanaj.

Më datë 20 Tetor 2018, Xhela publikon videoklipin "S'ka Dashni". Muzika e këngës u punua nga Dani Abazi. Videoklipi u prodhua nga RGB Entertainment.

Më datë 6 Dhjetor 2018, Dj Gimi-O & Xhela Abazi publikojnë videoklipin "Mihane".

Më datë 16 Mars 2019, Xhela publikon videoklipin "Ani Ani". Teksti i këngës u shkrua nga Fadil Topalli, ndërsa orkestrimi u punua nga Nexhat Mujovi (Wirusi).

Më datë 26 Tetor 2019, Xhela publikon videoklipin "M'ke Bo Dam". Teksti i këngës u shkrua nga Fadil Topalli.

Më datë 22 Shkurt 2020, Xhela & Princesha Topalli publikojnë videoklipin "Jep Dashni". Muzika dhe teksti i këngës janë punuar nga Fadil Topalli.

Më datë 1 Korrik 2020, Xhela publikon videoklipin "Helmi Jem". Muzika e këngës u punua nga Xhela, ndërsa teksti u shkrua nga Fadil Topalli. Videoklipi u prodhua nga kompania RGB Entertainment.

Më datë 7 Tetor 2020, Xhela publikon videoklipin "Më Mjafton". Muzika dhe teksti i këngës janë punuar nga Fadil Topalli. Videoklipi u prodhua nga kompania MProduction.

Më datë 5 Mars 2021, Xhela & Xhida publikojnë videoklipin "Hallall". Muzika dhe teksti i këngës janë punuar nga Fadil Topalli.

Më datë 12 Qershor 2021, Xhela publikon videoklipin "E Doja". Teksti i këngës u shkrua nga Fadil Topalli. Videoklipi u prodhua nga kompania RGB Entertainment.

Më datë 19 Mars 2022, Xhela Abazi publikon videoklipin "Dhemb". Muzika dhe teksti i këngës janë punuar nga Fadil Topalli, ndërsa orkestrimi u realizua nga Ermal Krasniqi. Videoklipi u prodhua nga kompania Time Pictures.

Më datë 17 Qershor 2022, Xhela Abazi publikon videoklipin "Pi Cigare". Muzika dhe teksti i këngës janë punuar nga Fadil Topalli, ndërsa orkestrimi u realizua nga Nexhat Mujovi (Wirusi). Videoklipi u prodhua nga kompania Time Pictures.

Më datë 1 Shkurt 2023, Daim Lala publikon videoklipin "Bone Zot Kismet", në bashkëpunim me Xhela Abazin. Muzika e këngës u punua nga Rrahman Kryeziu, ndërsa teksti u shkrua nga Fatmir Muja.

Më datë 22 Qershor 2023, Xhela Abazi publikon videoklipin "A Dashte". Muzika e këngës vjen si bashkëpunim nga Xhela Abazi & Ermal Krasniqi, teksa teksti u shkrua nga vetë Xhela Abazi. Videoklipi u prodhua nga BUG Production, ndërsa produksioni audio u realizua nga Ermal Krasniqi.

Më datë 11 Mars 2024, Xhela Abazi publikon videoklipin "Ofshama e Gurbetqarit". Muzika dhe teksti i këngës janë punuar nga Kreshnik Avdiu, ndërsa orkestrimi u realizua nga Nexhat Mujovi (Wirusi). Videoklipi u prodhua nga kompania Time Pictures.