>
BIOSHQIP
Biografia
Shkëlzen Jetishi - Xeni është i lindur në qytetin e këngës së pastër shqipe, Gjakovë. Ka filluar të këndojë që në fëmijëri, nga ku dhe ka realizuar një numër të madh këngësh, bashkëpunimesh e albumesh, që të gjitha këto të vlerësuara si është më e mira nga publiku. Xeni është i martuar dhe ka një djalë, e ai është këngëtari i njohur Korab Jetishi, i cili si duket po ndjek hapat e të atit. Xeni shquhet si një ndër këngëtarët më të mirë për interpretim live, I cili zakonisht këndon nëpër ahengje të ndryshme familjare. Në vitin 2009, Xeni shpërblehet me çmimin "Best Popullore Albumi" në Zhurma Show Awards për albumin "Si babë e bir", në duet me djalin e tij, Korab Jetishin. Xenin sëfundi e shohmi më tepër në bashkëpunim me Zenel Dolin dhe orkestrin e Vllaznim Buxhovit, të cilët ngado që shkojnë krijojnë një atmosferë që askush s'mund ta zëvendësojë.

DËRGOI:
EVENTET
  • {{ evt.section_title }}
    {{ evt.feed_text }} {{ evt.custom_text }}

    📆  {{ evt.fancy_date }}