>
BIOSHQIP
Biografia
Eshte kengetare e grupit "BAND 4". Ajo thote per veten se e dashuron muziken dhe te kenduarin. Kalon kohen me shoket, familjen, duke lexuar, duke pare TV dhe gjithashtu ne Facebook. Vjosa eshte vajza e embel ne ”The Voice of Albania”. Ajo ishte nje nder 4 gjysmefinalistet me trajnere Miriam Canin.

Në Qershor 2002, Vjosa Selmani merr pjesë në PoliFest Kids 2002 me këngën "Qokolatat Shume I Dua".

Në Qershor 2003, Vjosa Selmani merr pjesë në Polifest Kids 2003 me këngën "Kush Kendon Me Bukur".

Në Dhjetor 2004, Vjosa Selmani merr pjesë në Ylberi 2004 me këngën "Në Fshat E Qytet".

Në Qershor 2005, Vjosa Selmani merr pjesë në Polifest Kids 2005 me këngën "Dasma".

Në vitin 2011, Vjosa Selmani merr pjesë në The Voice of Albania 1.

Në Maj 2012, Vjosa Selmani merr pjesë në Top Fest 9 me këngën "Puthja E Pare", nje pop/balade dashurie e realizuar nga Miriam Cani & Alban Skenderaj.

Në Maj 2015, Vjosa Selmani merr pjesë në Top Fest 12 me këngën "Perjetesisht".

Në Shtator 2016, Vjosa Selmani merr pjesë në Kënga Magjike 2016 me këngën "S'do Te Jesh Me".
DËRGOI: