>
BIOSHQIP
Biografia
Më datë 25 Dhjetor 2017, muzikanti i mirënjohur Valon Biba, në bashkëpunim me Ardit Qirkun të njohur si DJ QRK, ka sjellë këngën ritmike “E ëmbla”. Teksti dhe muzika janë realizuar nga Biba, që ka qenë krijuesi i shumë këngëve që janë bërë hite. Në videoklipin atraktiv, shihet të gjithë krijuesit e këngës, teksa njëri prej tyre është duke kontaktuar përmes videos me një të re. Projekti që u lansua gjatë festave të fundvitit, është vetëm fillimi i bashkëpunimit me artistëve, që pritet të sjellin edhe këngë tjera së shpejti.

Më datë 24 Tetor 2018, Valon Biba publikon videoklipin "Edhe Sa", në bashkëpunim me Ylber Kelmendi.

Më datë 24 Prill 2019, Baboo Darabuka & Dj Benity publikojnë videoklipin "Se Dashni Pa Ty Nuk Ka", në bashkëpunim me Valon Bibën. Videoklipi u prodhua nga kompania BUG Production.

Më datë 5 Qershor 2019, Valon Biba publikon videoklipin "E Lyp Zemra". Muzika e këngës u punua nga Valon Biba, teksti u shkrua nga Valon Biba & Gjiko, ndërsa për orkestrimin u kujdes Nurteel.

Më datë 18 Korrik 2019, Valon Biba publikon videoklipin "Kce Shqip", në bashkëpunim me Gjon Lleshi & Koki Surle. Muzika dhe teksti i këngës janë punuar nga Valon Biba.

Më datë 2 Korrik 2019, Valon Biba publikon videoklipin "S'te Kam Harru", në bashkëpunim me Rita Hazirin. Teksti i këngës u shkrua nga Valon Biba. Videoklipi u prodhua nga kompania Prive Films.

Më datë 12 Nëntor 2019, Dani, Buraku, Valoni, Gjoni & Osmani publikojnë videoklipin "Për Ty Kosovë".

Më datë 17 Dhjetor 2019, Valon publikon videoklipin "Halla", në bashkëpunim me Gjon. Muzika dhe teksti i këngës janë punuar nga Valon Biba.

Më datë 16 Prill 2020, Valon Biba publikon videoklipin "Të Du". Muzika dhe teksti i këngës janë punuar nga Valon Biba.

Më datë 19 Maj 2020, Valon Biba publikon videoklipin "Lulija", në bashkëpunim me Koki Surle.

Më datë 19 Korrik 2020, Valon Biba publikon videoklipin "Shqiptarja Jeme", në bashkëpunim me Gjon. Muzika dhe teksti i këngës janë punuar nga Valon Biba.

Më datë 10 Nëntor 2020, Valon Biba publikon videoklipin "Shpirti Im Ti". Muzika dhe teksti i këngës janë punuar nga Valon Biba.

Më datë 11 Mars 2021, Valon Biba publikon videoklipin "Tradhëtare". Muzika dhe teksti i këngës janë punuar nga Valon Biba.

Më datë 12 Prill 2021, Valon Biba publikon videoklipin "Choko Me Lajthi", në bashkëpunim me Gjon & Koki Surle. Muzika dhe teksti i këngës janë punuar nga Valon Biba. Videoklipi u prodhua nga kompania Imagine Films.

Më datë 3 Qershor 2021, Labi & Valoni publikojnë videoklipin "Hajde Thuje". Teksti i këngës u shkrua nga Valon Biba.

Më datë 30 Janar 2022, Valon Biba publikon videoklipin "N'telefon". Muzika dhe teksti i këngës janë punuar nga vetë Valon Biba.

Më datë 13 Qershor 2022, Valon Biba publikon videoklipin "S'di Cka Kisha Bo", në bashkëpunim me Linda Hakaj.

Më datë 3 Qershor 2023, Valon Biba & Gjon Lleshi publikojnë videoklipin "Mashup 2023".

Më datë 30 Janar 2024, Valon Biba publikon videoklipin "Zor Me Harru". Muzika dhe teksti i këngës janë punuar nga vetë Valon Biba, teksa për arranzhimin u kujdes Ardian Kastrati.

Më datë 27 Mars 2024, Valon Biba & Gjon Lleshi publikojnë videoklipin "Idiote".