>
BIOSHQIP
Biografia
Valmir Sefendini jeton ne Mitrovice dhe ka publikuar shume kenge.
DËRGOI:

Evente
Më datë 5 Prill 2015, Valki publikon videoklipin "Dosti Jem, Dedikim".

Më datë 16 Shtator 2017, Valki publikon videoklipin "Jetes".

Më datë 3 Shtator 2021, Icy Sead & Valki publikojnë videoklipin "Ana".