>
BIOSHQIP
Biografia
Më datë 10 Korrik 2012, Valbona Xeka publikon videoklipin "Me Fat Eshte Dashuria".

Më datë 21 Janar 2013, Valbona Xeka publikon videoklipin "1000 Jete".

Më datë 9 Mars 2013, Valbona Xeka publikon videoklipin "Kam Mall".

Më datë 16 Tetor 2013, Valbona Xeka publikon videoklipin "Gusha Me Arome", në bashkëpunim me Klodian Korra.

Më datë 7 Gusht 2014, Valbona Xeka publikon videoklipin "Selfie", në bashkëpunim me Fatmir Daja.

Në Maj 2015, Bona merr pjesë në Top Fest 12 me këngën "Une E Di", në bashkëpunim me Danati.

Më datë 25 Korrik 2015, Valbona Xeka publikon videoklipin "Weekend", në bashkëpunim me Baba Li.

Më datë 4 Dhjetor 2017, Bona Xeka publikon videoklipin "Bone Nxeht".

Më datë 3 Nëntor 2023, Valbona Xeka publikon videoklipin "E Bukura E Dheut". Muzika dhe teksti i këngës janë punuar nga Gramoz Kozeli, ndërsa orkestrimi u realizua nga Klajv Kajno. Videoklipi u prodhua nga kompania MAX Production.