>
BIOSHQIP
Biografia
Top Media u themelua nga Presidenti i ndjerë i kompanisë Top Media, zoti Dritan Hoxha në 30 korrik 2001, duke patur që në fillim të tij, një objektiv të qartë, për të qenë televizioni i të gjithë shqiptarëve përmes trekëndëshit: informim, argëtim, edukim.

Top Media, çdo vit për festat e funvitit organizon së bashku me të gjithë gazetarët dhe drejtorët një këngë shqiptare dhe videoklip e cila pëlqehet nga shumica e audiencës.
EVENTET
  • {{ evt.section_title }}
    {{ evt.feed_text }} {{ evt.custom_text }}

    📆  {{ evt.fancy_date }}