>
BIOSHQIP
Biografia
Emri i tij i vërtetë është Serxhio Sufa dhe është me origjinë nga Kruja. Ka 2 motra. E filloi karrierën në vitin 2019.

Më datë 20 Maj 2019, Finem publikon videoklipin "Benzi", në bashkëpunim me Solon.

Më datë 16 Gusht 2019, Finem & Solo publikojnë videoklipin "Jeni T'lodh".

Me date 27 qershor 2019, Solo bëhet pjesë e "Friends Entertainment", nën menaxhimin e së cilës nodhen edhe shumë artistë të tjerë të talentuar si: Tayna, Finem etj.

Më datë 16 Janar 2020, Solo publikon videoklipin "Hajvana" dhe njofton se është larguar nga kompania "Friends Entertainament".

Më datë 7 Korrik 2020, Finem & Solo publikojnë videoklipin "Elizabeta".

Më datë 13 Nëntor 2020, Stresi, Finem & Solo publikojnë videoklipin "Per Veti".

Më datë 16 Dhjetor 2020, Solo publikon videoklipin "Tritol". Teksti i këngës u shkrua nga Solo. Produksioni audio u realizua nga Arlenn.

Më datë 21 Maj 2021, Finem & Solo publikojnë videoklipin "KPT2". Teksti i këngës u shkrua nga Finem & Solo. Produksioni audio u realizua nga Arlenn.

Më datë 26 Korrik 2021, Solo publikon videoklipin "ZigZag". Teksti i këngës u shkrua nga Solo. Produksioni audio u realizua nga Arlenn.

Më datë 21 Janar 2022, Finem & Solo publikojnë videoklipin "Ajo Ajo". Teksti i këngës u shkrua nga Finem & Solo. Produksioni audio u realizua nga Arlenn.

Më datë 16 Mars 2022, Finem, Solo & Selmo publikojnë videoklipin "Tipa". Teksti i këngës u shkrua nga Finem, Solo & Selmo. Produksioni audio u realizua nga Arlenn.

Më datë 8 Prill 2022, Solo publikon videoklipin "Amiri". Teksti i këngës u shkrua nga vetë Solo. Produksioni audio u realizua nga Arlenn.

Më datë 17 Gusht 2022, Solo publikon videoklipin "Tona". Tekstin e këngës e shkroi vetë Solo, ndërsa orkestrimin u përgatit në bashkëpunim nga Dj A-Boom & Arlenn. Videoklipi u prodhua nga Cinematic Albania, ndërsa produksioni audio u realizua nga Dj A-Boom & Arlenn.

Më datë 3 Dhjetor 2022, Solo, Niku Bossi & BM publikojnë videoklipin "Non Stop". Produksioni audio u realizua nga Arlenn.

Më datë 22 Prill 2023, Solo & BM publikojnë videoklipin "Luje". Tekstin e këngës e punuan në bashkëpunim Solo & BM. Produksioni audio u realizua nga Rvchet.

Më datë 24 Korrik 2023, Roza publikon videoklipin "Oh Da", në bashkëpunim me Solon. Produksioni audio u realizua nga Arlenn.

Më datë 29 Gusht 2023, Lil Koli, Rvchet & Solo publikojnë videoklipin "Mah Bebé". Teksti është shkruar në bashkëpunim nga Lil Koli, Rvchet & Solo, teksa për arranzhimin e këngës u kujdes Rvchet. Produksioni audio u realizua nga Rvchet.

Më datë 4 Nëntor 2023, Finem, Solo & BM publikojnë videoklipin "Bagdad". Produksioni audio u realizua nga Rvchet.

Më datë 12 Prill 2024, Solo publikon videoklipin "Abu Dhabi". Teksti i këngës u shkrua nga vetë Solo. Produksioni audio u realizua nga Rvchet & Arlenn.
DËRGOI: