>
BIOSHQIP
Biografia
Më datë 11 Maj 2024, Sidorela Dalipaj publikon videoklipin "Hajde Dajo". Muzikën dhe orkestrimin e këngës e punoi Edmond Zhulali, ndërsa tekstin e shkroi Elmira Tafa. Videoklipi u prodhua nga kompania Malespi Pro.