>
BIOSHQIP
Biografia
Shkollen Fillore e mbaroi në Qytetin e Ferizajit ne "Tefik Qanga", kurse te Mesmen Gjimnazin Shkenca Natyrore Fakulteti Privat Fama, drejtimi Shkenca Politike Prishtine. Shqiprim Sylejmani që nga mosha 17 vjeqare ka dale ne skene në menyre te rregullt, ndersa qysh ne femijeri ishte dëshira e madhe për muziken gjate fillimit te karrieres se tij shume njerez ndikuan pozitivisht tek karriera e tij muzikore. Ai përfundoi me sukses disa kurse intenzive veqmas kursin intenziv te muzikes tek Ahmet Derguti Prishtine. Ai ka edhe shum albume live me këng të riperpunuara ka shum Covera te këngetareve të kënduar nga mjeshtria tij. Shqiprim Sylejmani ësht më se i kërkuar nga gjenerata te ndryhme ne Mbremje te ndryshme dhe sidomos gjat sezonit veror. Në Dasma ësht shum aktiv edhe me gjenerata të ndryshem te Maturanteve ne Mbremje te ndryshme.
EVENTET
  • {{ evt.section_title }}
    {{ evt.feed_text }} {{ evt.custom_text }}

    📆  {{ evt.fancy_date }}