>
BIOSHQIP
Biografia
Samiri është një këngëtarë i talentuar në të gjitha zhanret muzikore. Ka një zë të ëmbël të cilin e dallon nga të tjerët, Të rrish me Samirin do të shohësh sinqeritetin që ka, karakteri i tij,i çiltër e bën të jetë i veçantë. Samiri ka të kryer shkollën e mesme pasionin që ka ndaj muzikës e ka bërë ti lë anash studimet mir por gjithherë me shprsë që në të ardhmën ti realizoj edhe ato. Lidhur me muzikën Samiri filloi të këndojë që në moshën e re dhe ka mbaruar dy vite kurs në Piano.

Këngëtari Gjilanas në vitin 2002 ka incizuar dy potpuri popullore: Të shitoft zana xhevahire, dhe Maroma nji kafe, të cilat ishin shum këngë te bukura.

Në vitin 2004 nxorri një Album live me tetë këngë me grupin e njohur dhe shum të talentuar Grupi Gjilani, ndërsa në vitin 2007 nxorri një singël shum të bukur e cila titullohet Princesha pastaj duke u mar me seriozitet ndaj profesionit të tij Samiri arriti që në fund vitin 2008 ta nxjerr Albumin e par në shitje i cili titullohet "Nuk je për mu", i cili përmban këngë shum ë bukura.
EVENTET
  • {{ evt.section_title }}
    {{ evt.feed_text }} {{ evt.custom_text }}

    📆  {{ evt.fancy_date }}