>
BIOSHQIP
Biografia
Sami Sylejmani esht I lindur ne Prishtinë dhe jeton ne Canada.
Profesioni- interior designer, piktor dhe kengetar.
EVENTET
  • {{ evt.section_title }}
    {{ evt.feed_text }} {{ evt.custom_text }}

    📆  {{ evt.fancy_date }}