>
BIOSHQIP
Biografia
Më datë 23 Shtator 2015, Sabit Gllareva publikon videoklipin "Ndarja Si Plumbi". Videoklipi u prodhua nga Bleri Production.

Në vitin 2015, Sabit Gllareva publikon albumin "Kenge Dasmash Live".

Më datë 5 Prill 2016, Sabit Gllareva publikon videoklipin "Të Thërras Në Emër". Videoklipi u prodhua nga Bleri Production.

Më datë 17 Qershor 2016, Sabit Gllareva publikon videoklipin "Potpuri Me Defa".

Më datë 16 Korrik 2017, Sabit Gllareva publikon videoklipin "Çika Jem".

Më datë 13 Janar 2018, Sabit Gllareva publikon videoklipin "E Kam Emrin Kosovar".

Më datë 23 Prill 2018, Sabit Gllareva publikon videoklipin "Plaga E Vjeter".

Më datë 16 Mars 2020, Sabit Gllareva publikon videoklipin "Per Dy Zemrat Tona". Kënga është orkestruar nga Fisnik Bajrami, gjersa për ritmet nën çifteli është kujdesur Gent Hoxha. “Për dy zemrat tona” është vizualizuar edhe me një klip me motive tradicionale, që është realizuar nga Blerim Gjinovci dhe Arlind Gruda.

Në vitin 2020, Sabit Gllareva publikon albumin "Këngë Dasmash".
KATEGORI: