>
BIOSHQIP
Biografia
Më datë 4 Korrik 2014, Romeo publikon videoklipin "Vlora Bregdetare".

Më datë 11 Shtator 2018, Romeo publikon videoklipin "Duhanxhiu" dhe është kujdesur vetë për tekstin e këngës. Muzika dhe orkestrimi i këngës janë punuar nga Vani Rushiti.

Më datë 12 Nëntor 2018, Romeo Imeraj publikon videoklipin "Fustani Kuq Rubin". Muzika e këngës u punua nga Vani Rushiti, teksti u shkrua nga Vojsava Alia, ndërsa për orkestrimin u kujdes Vani Rushiti.

Më datë 15 Shkurt 2019, Romeo Imeraj publikon videoklipin "Xhaxhai". Muzika e këngës u punua nga Vani Rushiti, teksti u shkrua nga Romeo Imeraj & Vojsava Alia, ndërsa për orkestrimin u kujdes Vani Rushiti & Vin Veli.

Më datë 31 Maj 2019, Romeo Imeraj publikon videoklipin "Po Martojm Shokun". Muzika e këngës u punua nga Vani Rushiti, ndërsa teksti u shkrua nga Romeo Imeraj. Klipi I punua nga Folkloriti.

Më datë 31 Gusht 2019, Romeo Imeraj publikon videoklipin "Hajde Lule", në bashkëpunim me Aldo Musakun. Muzika e këngës u punua nga Joniad Banushi, teksti u shkrua nga Romeo Imeraj & Aldo Musaku, ndërsa për orkestrimin u kujdes Joniad Banushi.

Më datë 8 Shkurt 2020, Romeo Imeraj publikon videoklipin "Hajde Se U Plaka". Muzika e këngës u punua nga Joniad Banushi, ndërsa teksti u shkrua nga Romeo Imeraj. Videoklipi u prodhua nga kompania DArt Channel.

Më datë 28 Gusht 2020, Romeo Imeraj publikon videoklipin "Lalagjoni". Teksti i këngës u shkrua nga Romeo Imeraj.

Më datë 22 Gusht 2021, Romeo Imeraj publikon videoklipin "C`mu Desh Qe Mora Grua". Muzika e këngës u punua nga Vani Rushiti & Vojsava Alia, teksti u shkrua nga Vojsava Alia, ndërsa për orkestrimin u kujdes Vani Rushiti. Videoklipi u prodhua nga kompania MAX Production.

Më datë 5 Dhjetor 2021, Romeo Imeraj publikon videoklipin "Nene". Muzika e këngës u punua nga Vani Rushiti & Vojsava Alia, teksti u shkrua nga Romeo Imeraj & Vojsava Alia, ndërsa për orkestrimin u kujdes Vani Rushiti. Videoklipi u prodhua nga kompania DArt Channel.

Më datë 23 Mars 2022, Romeo Imeraj publikon videoklipin "Me Kalove Nga Mendorja". Muzika e këngës u punua nga Vani Rushiti & Vojsava Alia, ndërsa teksti u shkrua nga Vojsava Alia.

Më datë 18 Shtator 2022, Romeo Imeraj & Fjoralba Zeqollari publikojnë videoklipin "Hej Rini". Kënga vjen e realizuar në bashkëpunim, ku Vani Rushiti & Vojsava Alia kanë realizuar bashkë muzikën, Romeo Imeraj & Vojsava Alia kanë punuar bashkë tekstin e kësaj kënge, ndërsa për arranzhimin u kujdes Vani Rushiti.

Më datë 27 Nëntor 2022, Romeo Imeraj publikon videoklipin "Vlonjat 24 Karrat". Kënga vjen e realizuar në bashkëpunim, ku për tekstin punuan Vojsava Alia & Romeo Imeraj, ndërsa orkestrimin e përgatitën Vani Rushiti & Vojsava Alia. Videoklipi u prodhua nga kompania MAX Production.

Më datë 23 Qershor 2023, Romeo Imeraj publikon videoklipin "Leshdredhura (Kolazh)". Kënga u orkestrua nga Vani Rushiti. Videoklipi u prodhua nga kompania MAX Production.