>
BIOSHQIP
Biografia
Ibrahim Bajrami (ReaL Mc) jeton ne Lagjen Dheu i Bardhe. Me rap ka filluar te merret qysh ne moshen 12 vjeçare, kur realizoi demon e pare ne vitin 2001. Me vone ne vitin 2003 ReaL Mc krijon grupin Gjilani-Clan, por ky grup prishet ne vitin 2004, pas disa mosmarrveshjeve.

Ne vitin 2007 ReaL Mc krijon prape nje grup dhe kesaj here ishte shume me ndryshe. Green Sick Sound's ose GSS, grupi i pare Rap UnderGround Drejt nga Gilani. Ne kete grup jane 4 antare: ReaL Mc, Orator, T.h.c, Raqa. Ai vazhdon bashkpunime me rapera nga Kosova si psh. me E-7, Feron, Elinel apo Taste 2.
EVENTET
  • {{ evt.section_title }}
    {{ evt.feed_text }} {{ evt.custom_text }}

    📆  {{ evt.fancy_date }}