>
BIOSHQIP
Biografia
Shkollen fillore e kreu ne "Pjeter Bogdan" dhe vazhdon shkollen e mesme teknike "28 Nentori" ne Prishtinë. Qendrim Pllana i quajtuar Qendrim Beatbox ka filluar te mirret me muzik prej moshes 15 vjeqare, ku me shum u mirrte me BEATBOX.
DËRGOI:

Evente
Më datë 4 Maj 2014, Qendrim Pllana publikon videoklipin "Deri Sa T'jetoj", në bashkëpunim me Geti. Muzika e këngës u punua nga Lyric Master, teksti u shkrua nga Lyric Master, Shkelqim Hoti.

Më datë 24 Shtator 2014, Qendrim Pllana publikon videoklipin "Veq Na Dy", në bashkëpunim me Geti.

Më datë 27 Nëntor 2014, Qendrim Pllana publikon videoklipin "Shqiperi", në bashkëpunim me Geti.

Më datë 8 Shtator 2018, Geti & Kadi publikojnë videoklipin "Cfar Dashnie", në bashkëpunim me Qendrim Pllana.

Më datë 5 Dhjetor 2018, Qendrim Pllana publikon videoklipin "Pse S'kom Fat".

Më datë 22 Dhjetor 2018, Qendrim Pllana publikon videoklipin "M'fal Zemra Jem", në bashkëpunim me EGO.

Më datë 23 Tetor 2019, Qendrim Pllana publikon videoklipin "E Di Kam Gabu".

Më datë 12 Dhjetor 2019, Qendrim Pllana publikon videoklipin "Nuk Kthena".

Më datë 26 Prill 2021, Qendrim Pllana publikon videoklipin "S'du Me T'pa".