>
BIOSHQIP
Biografia
Qëndresa Bunjaku është këngetare dhe violiniste, ish anëtare e koreve “Xixellonjat”, “Zerat Gazmor”, anëtare e kryesisë dhe këngëtare në “AKV Prishtina”. Momentalisht është pjesë e orkestrit në ansamblin shtetëror “Shota”. Ka zhvilluar dhe profesionin e pedagoges i cili i ka ndihmuar mjaft në përfshirje dhe çasjen me kreative artistike.

Në vitin 2017, Qëndresa Bunjaku merr pjesë në Albanian Star 2017.

Në Qershor 2019, Qëndresa Bunjaku & Altruis Morina marrin pjesë në Zambaku I Prizrenit 2019 me këngën "Nëse Të Gjej Në Zemër", autor dhe teksti Arijeta Daci si dhe orkestrimi Hysni Klinaku.

Më datë 17 Nëntor 2019, Qëndresa Bunjaku & Rinor Berisha publikojnë videoklipin "Nëse Të Gjej Në Zemër". Orkestrimi i këngës u punua nga Hysni Klinaku. Me këtë këngë, Qëndresa Bunjaku & Rinor Berisha marrin pjesë në Zambaku I Prizrenit 2019 në vitin 2019.

Në Dhjetor 2021, Qëndresa Bunjaku merr pjesë në Nota Fest 2021 me këngën "Unë Të Dua".

Më datë 3 Qershor 2022, Qëndresa Bunjaku publikon videoklipin "Pa Fjalë".