>
BIOSHQIP
Biografia
Ai e filloi karrieren e tij ne vitin 2009 me disa kenge melankolike dhe me pas e vazhdoi ate ne rrymen hip hop. Ai njihet si tekstshkrues dhe punon ne disa studio te njohura si kantautor. Projektet e tij jane videoklipe me nuanca shume terheqese nga audienca.

Më datë 21 Mars 2017, Double T publikon videoklipin "E Ta Dish", në bashkëpunim me Princi Rebel.

Më datë 29 Prill 2017, Double T publikon videoklipin "Bishe", në bashkëpunim me Princi Rebel.