>
BIOSHQIP
Biografia
Rrjedh nga një familje me tradita atdhedashurie nga Bubaveci i Malishevës. Shkollimin fillor e atë të mesëm të ulët e ka kryer në shkollën "Naim Frashëri" të Prishtinës. Nxënës i Gjimnazit "Xhevdet Doda" të Prishtinës. Premtonit i pëlqen natyra, librat, misteret. Shkruan poezi dhe prozë. Libri i tij i parë është "Lule Mbi Diell".
EVENTET
  • {{ evt.section_title }}
    {{ evt.feed_text }} {{ evt.custom_text }}

    📆  {{ evt.fancy_date }}