>
BIOSHQIP
Biografia
One T është artist i njohur i rrymes Hip Hop/Rap. One T (Emri i vërtetë Arianit Bekteshi) lindi me 16.07.1991 ne qytetin e Prizrenit. Muziken e filloi qysh ne moshen e re gjatë vitit 2007, gjate asaj kohe ai solli kenge e bashkpunime te ndryshme, shume prej te cilave paten suksese te medha si projekti "Shokun Se Lo" (feat Stresi) dhe "Thirrni Eulexin" (feat Stresi & Anestezion) dhe "Win Win" (feat Stresi). One T është edhe anëtar i labelit "BadBoys4Life". One T eshte i martuar dhe ka nje djale qe quhet Mateo Bekteshi.

Anestezion bashk me vëllain e tij One T e njohën Stresin në Belgjikë nëpër mjet rrjeteve sociale, ata u takuan për herë të parë në Tiranë në vitin 2007. Në vitet 2007 deri 2012 One T njihej si "1tt'z" por në vitin 2013 ai e ndryshoi emrin e tij dhe e bëri "One T" dhe sot e mban akoma ktë emër.
EVENTET
  • {{ evt.section_title }}
    {{ evt.feed_text }} {{ evt.custom_text }}

    📆  {{ evt.fancy_date }}