>
BIOSHQIP
Biografia
Anestezion (emri i vertete Rinor Bekteshi), filloi muziken qysh ne moshe te re gjate vitit 2008. Gjate asaj kohe ai solli disa kenge te ndryshme me artist te ndryshem si me 2ton, Kobra AKA Helmusi e shume artist te tjere. Anestezion ben pjese ne labelin "BadBoys4Life" me artistin nga Shqiperia Stresin. Ka dhe një vëlla që quhet Arianit, por ne muzikë njihet si One T.
Anestezion bashk me vëllain e tij One T e njohën Stresin në Belgjikë nëpër mjet rrjeteve sociale, ata u takuan për herë të parë në Tiranë në vitin 2007.

Ne vitin 2009, Anestezion publikon baladën e titulluar "N'Mendime", e cila gjatë asaj kohe ishte një ndër baladat hip-hop më të pëlqyera dhe me të dëgjuara.

Evente
Më datë 2 Tetor 2012, Anestezioni publikon videoklipin "Sa Her Ti Qesh", në bashkëpunim me Mani Man.

Më datë 3 Dhjetor 2013, Stresi publikon videoklipin "Thirrni Eulexin", në bashkëpunim me Anestezion & One T.

Më datë 21 Gusht 2017, Anestezioni publikon videoklipin "Malli", në bashkëpunim me One T. Teksti u shkrua nga Anestezioni, One T. Videoklipi u prodhua nga XL Films.

Më datë 3 Shkurt 2018, One T publikon videoklipin "Pa Ty", në bashkëpunim me Anestezioni. Teksti u shkrua nga One T, Anestezioni.

Më datë 3 Shkurt 2018, One T publikon videoklipin "Pa Ty", në bashkëpunim me Anestezioni. Teksti u shkrua nga One T, Anestezioni.

Më datë 28 Maj 2018, Anestezioni publikon videoklipin "Pa Inat", në bashkëpunim me One T & Sava. Muzika e këngës u punua nga Ervin Gonxhi, teksti u shkrua nga Endrit Mumajesi, Anestezioni, One T, ndërsa për orkestrimin u kujdes Ervin Gonxhi.

Më datë 15 Gusht 2018, Anestezioni publikon videoklipin "Gunshot", në bashkëpunim me Stresi. Teksti u shkrua nga Stresi, Anestezioni.

Më datë 27 Nëntor 2018, Anestezioni publikon videoklipin e xhiruar ne Zvicer "Monaco" dhe është kujdesur vetë për tekstin e këngës.

Më datë 27 Janar 2019, Anestezion publikon videoklipin "Trendafil", në bashkëpunim me One T. Tekstin e këngës e punuan në bashkëpunim Anestezioni & One T.

Më datë 14 Mars 2019, Anestezioni, One T & Zeko publikojnë videoklipin "Shokun Se Lo II".

Më datë 27 Prill 2019, Anestezion publikon videoklipin "Si Na".

Më datë 9 Tetor 2019, Anestezioni publikon videoklipin "Cartelo". Muzika e këngës u punua nga Enes Qosa, ndërsa teksti u shkrua nga vetë Anestezioni.

Më datë 19 Qershor 2020, Stresi publikon videoklipin "Shokun Se Lo 3", në bashkëpunim me One T & Anestezion.

Më datë 30 Gusht 2020, Zeko publikon videoklipin "Morea", në bashkëpunim me Anestezion & One T.

Më datë 25 Dhjetor 2020, Stresi, One T & Anestezion publikojnë videoklipin "Gang Shit".

Më datë 20 Shkurt 2021, One T & Anestezion publikojnë videoklipin "Madrina". Teksti i këngës u shkrua nga One T & Anestezioni.

Më datë 13 Nëntor 2021, Anestezioni publikon videoklipin "Gitana", në bashkëpunim me One T. Tekstin e këngës e punuan në bashkëpunim Anestezioni & One T.