>
BIOSHQIP
Biografia
Nusret Kurtishi i lindur në një familje me hafizlerë dhe hoxhallarë, këndimin e ilahive siç janë tash më të njohura në opinion i fillojë që nga viti 1999 në xhaminë e lagjes dizhon të Shkupit ku dhe ka shërbyer Babai i tij hafiz Sejdi ef. Kurtishi si imam 9 vjet me rradhë. Ishte pikërisht Babai i cili me talebet e xhamisë organizonte tribuna, programe fetare dhe nga atëherë ka filluar të këndoj me grupin e xhamisë ku deri më sot ka aritur të realizojë 6 albume videoklipe profesionale etj.

Vlen të përmenden tribunat, koncertet si dhe pjesmarjen e tij në vitin 2014 në Sharjah në garat botërore për solokëndim. Shkollën fillore dhe të mesme e ka mbaruar në Shkup dhe tani së fundmi ka regjistruar dhe fakultetin e shkencave Islame poashtu në Shkup.
EVENTET
  • {{ evt.section_title }}
    {{ evt.feed_text }} {{ evt.custom_text }}

    📆  {{ evt.fancy_date }}