>
BIOSHQIP
Biografia
Ai eshte vellai i kengetares Ganimete Jashanica dhe djali i dajes se Naim Krasniqit. Nexhmi Mehmeti eshte i martuar dhe ka nje djale, Drenin dhe jeton ne Prishtine. Ka bashkepunime me Naim Krasniqin, Edona Llalloshin, Leonora Jakupin, Adelina Tahirin, Fjolla Krasniqin etj.
EVENTET
  • {{ evt.section_title }}
    {{ evt.feed_text }} {{ evt.custom_text }}

    📆  {{ evt.fancy_date }}