>
BIOSHQIP
Biografia
Statusi i Martuar dhe ka 2 vajza te njohura ne boten e showbizit: Fjolla dhe Zana Krasniqi
Evente
Në Dhjetor 1993, Naim Krasniqi merr pjesë në Festivali i 32-të në RTSH me këngën "Jetë Na Dhurove".

Në Dhjetor 1994, Naim Krasniqi merr pjesë në Festivali i 33-të në RTSH me këngën "Zemer Moj Si Nuk Pellcet".

Më datë 28 Shkurt 2013, RTV21 Stars publikon videoklipin "Vendi Im".