>
BIOSHQIP
Biografia
Në vitin 2019, Nexha (Nexhmije Hoxha) publikon albumin "Live 2019".

Më datë 10 Korrik 2020, Nexha publikon videoklipin "M'ke Premtu".

Më datë 23 Tetor 2021, Nexha publikon videoklipin "Kthehu". Muzika dhe teksti i këngës janë punuar nga Fadil Topalli.

Më datë 2 Shtator 2022, Nexha & Shemi Iliret publikojnë videoklipin "Gabimet". Muzikën dhe orkestrimin e këngës e punoi Hysni Klinaku, ndërsa tekstin e shkroi Fadil Topalli.

Më datë 26 Maj 2023, Nexha & Isa Alitaj publikojnë videoklipin "Për Ty". Muzika dhe teksti i këngës janë punuar nga Fadil Topalli. Videoklipi u prodhua nga kompania Dream Films.

Më datë 30 Qershor 2023, Nexha publikon videoklipin "S'po Muj Ma". Muzika e këngës u punua nga Bini Diez, ndërsa teksti u shkrua nga Fadil Topalli. Videoklipi u prodhua nga Dream Films, ndërsa produksioni audio u realizua nga Bini Diez.

Më datë 4 Tetor 2023, Shqiprim Sylejmani & Nexha publikojnë videoklipin "Çka M'bane". Teksti i këngës u shkrua nga Fadil Topalli. Videoklipi u prodhua nga kompania BUG Production.

Më datë 26 Dhjetor 2023, Nexha Hoxha publikon videoklipin "Un Vet E Ti Vet I Dyti". Muzika dhe teksti i këngës janë punuar nga Fadil Topalli, ndërsa orkestrimi u realizua nga Artan Mezini (Arti Rec). Videoklipi u prodhua nga kompania A Films.

Në vitin 2024, Nexha Hoxha publikon albumin "Popullore".

Më datë 28 Shkurt 2024, Nexha Hoxha publikon videoklipin "Ni Damar". Muzika dhe teksti i këngës janë punuar nga Fadil Topalli, ndërsa orkestrimi u realizua nga Artan Mezini (Arti Rec). Videoklipi u prodhua nga kompania A Films.
KATEGORI: