>
BIOSHQIP
Biografia
Në vitin 2001, Nazmije Selimi publikon albumin "Maqok Qamarok".

Në Qershor 2002, Nazmije Selimi merr pjesë në PoliFest Kids 2002 me këngën "Dhoma Ime", ku fitoi çmimin e dyte.

Në Qershor 2003, Nazmije Selimi merr pjesë në Polifest Kids 2003 me këngën "Basket".

Në Qershor 2004, Nazmije Selimi merr pjesë në PoliFest 2004 me këngën "Valle".

Në Qershor 2005, Nazmije Selimi merr pjesë në Polifest Kids 2005 me këngën "Valle".

Në Maj 2009, Nazmije Selimi merr pjesë në Top Fest 6 me këngën "Mbetem Pozitiv", kompozuar nga Alfred Kaçinari.

Në Qershor 2009, Nazmije Selimi merr pjesë në Polifest 2009 me këngën "Beso Akoma", kompozuar nga Alfred Kaçinari.

Në Nëntor 2009, Nazmie Selimi merr pjesë në Kënga Magjike 2009 me këngën "Kur Je Larg", kompozuar nga Alfred Kaçinari.

Në Dhjetor 2009, Nazmije Selimi merr pjesë në Festivali i 48-të në RTSH me këngën "Mendohu Dhe Njehere", kompozuar nga Alfred Kaçinari.

Në Qershor 2010, Nazmije Selimi merr pjesë në Polifest 2010 me këngën "Kjo Jam Une", kompozuar nga Alfred Kaçinari.

Më datë 21 Gusht 2012, Nazmije Selimi publikon videoklipin "Te Lutem", kompozuar nga Alfred Kaçinari. Me këtë këngë, Nazmije Selimi merr pjesë në Zhurma Show 2012 në vitin 2012.

Më datë 23 Nëntor 2012, Nazmije Selimi publikon videoklipin "Deep In Love".

Në Maj 2013, Nazmije Selimi merr pjesë në Celësi Muzikor 7 me këngën "Kurre Nuk Ki Me Mpas".

Në Nëntor 2013, Nazmije Selimi merr pjesë në Musical-Fest 2013 me këngën "Je E Vogel Sa Me S'ka", orkestruar nga Alfred Kaçinari.

Më datë 4 Dhjetor 2013, Nazmije Selimi publikon videoklipin "Nen Nje Portokalle", orkestruar nga Alfred Kaçinari.

Në Maj 2013, Nazmije Selimi merr pjesë në Top Fest 10 me këngën "Degjo Zemren", kompozuar nga Alfred Kaçinari.

Më datë 22 Shtator 2014, Naza publikon videoklipin "S'jon Si Une". Muzika e këngës u punua nga Zzap And Chriss, teksti u shkrua nga Soulkid (Uki Latifi). Videoklipi u prodhua nga Asha.