>
BIOSHQIP
Biografia
Shkollen fillore e mbaroj ne ABAZ AJETI te mesmen ne shkollen e muzikes Prenk Jakova si dhe akademin e muzikes e kreu ne Prishtinë. Eshte profesor i edukates muzikore ne shkollen fillore Ramiz Cerrnica.
DËRGOI:

Evente
Në vitin 2011, Naser Beqiri & Labinot Beqiri publikojnë albumin "Kendojm Per Ju".

Në Tetor 2013, Naser Beqiri merr pjesë në Zhurma Show 2013 me këngën "Sonte Jam I Vetëm".

Në Janar 2015, Naser Beqiri merr pjesë në Prizreni Music Fest 2015 me këngën "Sonte Jam I Vetëm".

Më datë 16 Tetor 2015, Naser Beqiri publikon videoklipin "Per Ty", në bashkëpunim me Overlord.

Më datë 3 Prill 2018, Naser Beqiri publikon videoklipin "Ti Gabove". Muzika dhe teksti u shkruan nga vetë Naser Beqiri.

Më datë 22 Mars 2019, Naser Beqiri publikon videoklipin "Kjo Dashni".

Më datë 8 Shtator 2022, Naser Beqiri publikon videoklipin "Shoqes Tande". Muzika e këngës është shkruar nga vetë Naser Beqiri. Produksioni audio u realizua nga Floriant Salihu (Flow).