>
BIOSHQIP
Biografia
Nani Style (Adnan Kaliqani) eshte rritur ne Gjermani dhe ne Zvicer. Nje djal shum krenar i Vullnetshem dhe i pandalshem ne sfidat Jetesore. Gjermanija ishe vendi ku ai kaloj nje pjese te Kohes se tij, ku dhe zbuloj veten dhe Talentin e tij ne fushen e Vallzimit qysh ne moshen 12 vjeqare, ne Vallzimin Hip Hop Street Dance, Por Nani eshte gjithashtu eshte ngusht i lidhur me Muziken me nje fjal ''Bota tij eshte Muzika'' dhe thot se vetem aty e gjen knaqsin e Jetes se tij, Pas shum Kohes ku Vallzimi e percolli, Shoqerija tij e Binden qe ka edhe Zerin e dallueshem dhe jashtzakonisht te prekshem, kshtu qe ai shum shpejt Filloj te miret me Tekste dhe Rap Muzik, Nani ka Bashkpunuar me TBM Records ku Plotesisht e Perkrahen per ta Realizuar Albumin e ti te 1-par, ku Titullohet( PREKU ME REALITET ) 2010.

Më datë 20 Dhjetor 2012, Nani-Style publikon videoklipin "T.e.o.r.sh".

Në vitin 2012, Nani Style pas 2 vitesh vendosi qe te publikoje albumin "Rap Oratorë (Mixtape)".

Ne Vitin 2014 Nani ka Realizu 2 Kenge: "BOHET MIRË" dhe "SHUM I ROND".

Në vitin 2020, Nani 039 publikon albumin "The Jazzy Ep".

Në vitin 2021, Nani 039 publikon albumin "Storytelling Therapy Ep".
DËRGOI:

KATEGORI: