>
BIOSHQIP
Biografia
Leutrim Demcanaj ose Mr.Trimi filloi ne vitin 2004 te mirret me Hip Hop ne at koh veq me texte u mirr sepse kushtet e vshtira jan kan per te incizuar ndo nje kang, pastaj ne vitin 2006 ja nisi te inczoj DEMO dhe pat sukses me taletin e vet, mandej vitin 2007 Mr.Trimi vendosi qe ta merr Hip Hop-in seriozisht dhe i bani disa kang profesionale si kanga ''N'Pauzim'' ''Mr.Trimi ft. K-Lay & Agresioni - Remember'' me kto kang ke i knaqun pastaj ne vitin 2009 me 1 hit te madh erdh ''Mr.Trimi ft. Pancho Gold AG K-Lay & KeepMan - Plum n'Ball'' qe pat shum sukses me ket kang, 2010 i pruni apet 2 hite ''Mr.Trimi ft. KeepMan D.o.G. & F-TiM - E Bojm Per Qef'' & ''Mr.Trimi ft. DMK - Melodia'' Mr.Trimi me kto kang osht kan shum i knaqun, tash per tash Mr.Trimi osht tu punu me 1 MIXTAPE qe dot del 2011 vere.
DËRGOI: