>
BIOSHQIP
Biografia
Merret me muzike qe nga viti 1999 ku edhe morri pjese ne disa koncerte te medha por me pas pushoi per 2 vjet deri n`kthimin e serishem n`rrugen e nisur qe nga heret n`rini per t`ngritur nivelin e Rap`it shqiptar bashke me familjen e madhe Double-G.

Në Prill 2005, Monny merr pjesë në Top Fest 2 me këngën "Cohu Shqiptari", në bashkëpunim me D.U.D.A..

Në vitin 2006, D.U.D.A. & Monny publikojnë albumin "Shqipe Me Dy Kry" n`bashkepunim dhe me gjith Double-G Army.

Më datë 30 Qershor 2011, D.U.D.A. publikojnë videoklipin "Bojna Show", në bashkëpunim me Nde-rim & Monny.