>
BIOSHQIP
Biografia
Më datë 11 Shkurt 2018, Merita Latifi publikon videoklipin "Ndjenjat". Muzika e këngës u punua nga Kreshnik Avdiu, teksti u shkrua nga Kreshnik Avdiu, ndërsa për orkestrimin u kujdes Ardian Kastrati. Videoklipi u prodhua nga MProduction.

Më datë 28 Prill 2018, Merita Latifi publikon videoklipin "Martesa Pa Dashni". Për orkestrimin u kujdes Ardian Kastrati. Videoklipi u prodhua nga MProduction.

Më datë 12 Maj 2018, Merita Latifi publikon videoklipin "Oj Nafaka Jeme".

Më datë 2 Qershor 2018, Merita Latifi publikon videoklipin "Lotet E Mija".

Më datë 4 Gusht 2018, Merita Latifi publikon videoklipin "Besën Tënde".

Më datë 22 Shtator 2018, Merita Latifi publikon videoklipin "Këngën Që Ta Këndova".

Më datë 17 Korrik 2019, Merita Latifi publikon videoklipin "Pse S'po Dalim". Muzika dhe teksti i këngës janë punuar nga Fatmir Muja. Videoklipi u prodhua nga kompania MProduction.

Më datë 18 Tetor 2019, Sefë Duraj & Merita Latifi publikojnë videoklipin "Rrushe".

Më datë 6 Mars 2020, Merita Latifi publikon videoklipin "Vjen Një Ditë". Muzika dhe teksti i këngës janë punuar nga Kreshnik Avdiu. Videoklipi u prodhua nga kompania MProduction.

Më datë 20 Maj 2020, Merita Latifi publikon videoklipin "Vera Pa Mergimtar". Muzika dhe teksti i këngës janë punuar nga Kreshnik Avdiu. Videoklipi u prodhua nga kompania MProduction.

Më datë 19 Shkurt 2021, Merita Latifi publikon videoklipin "E Kam Dasht". Muzika dhe teksti i këngës janë punuar nga Valon Biba. Videoklipi u prodhua nga kompania MProduction.

Më datë 25 Dhjetor 2021, Merita Latifi publikon videoklipin "Mos Mendo Qe Vuj Hala". Muzika dhe teksti i këngës janë punuar nga Bini Nebihu. Videoklipi u prodhua nga Time Pictures, ndërsa produksioni audio u realizua nga Bini Nebihu.

Më datë 14 Maj 2022, Merita Latifi publikon videoklipin "S'po Mundem". Muzika e këngës u punua nga Indrit Dode, teksti u shkrua nga Rioo, ndërsa për orkestrimin u kujdes Anxhelo Muharremi. Videoklipi u prodhua nga kompania Time Pictures.

Më datë 3 Qershor 2022, Merita Latifi & Koki Surle publikojnë videoklipin "Moj E Mira". Kënga u orkestrua nga Egzon Sadiku. Videoklipi u prodhua nga kompania Time Pictures.

Më datë 23 Dhjetor 2022, Merita Latifi publikon videoklipin "Kanagjeqi 2022". Muzika dhe teksti i këngës janë punuar nga Kreshnik Avdiu, ndërsa orkestrimi u realizua nga Labinot Mezini. Videoklipi u prodhua nga kompania Time Pictures.

Më datë 15 Mars 2023, Merita Latifi & Florian Tufallari publikojnë videoklipin "Pa Ti Pa Sytë E Ballit". Kënga është kompozuar nga Sardi Mneri, ndërsa tekstin e kanë shkruar së bashku Saia & Deyzoh (Ronaldo Shtylla). Videoklipi u prodhua nga kompania Time Pictures.

Më datë 10 Qershor 2023, Merita & Shqiprim Latifi publikojnë videoklipin "Pa Ty". Muzika e këngës u punua nga Sardi Mneri, ndërsa teksti u shkrua nga Deyzoh (Ronaldo Shtylla). Videoklipi u prodhua nga kompania Time Pictures.

Më datë 25 Shkurt 2024, Merita Latifi publikon videoklipin "Dikujt Dikujt". Muzika dhe teksti i këngës janë punuar nga Kreshnik Avdiu, ndërsa orkestrimi u realizua nga Labinot Mezini. Videoklipi u prodhua nga kompania Time Pictures.