>
BIOSHQIP
Biografia
Ai jeton prej vitesh në Kantonin e Aargaut (Zvicër). Ka qënë pjesëmarrës në shumë koncerte të ndryshme në Diasporë. Ka disa këngë të shkëlqyeshme me videoklipe dhe është duke punuar ende në fushën e Artit, të cilin e çmon aq shumë. Ka një vokal të veçantë dhe në Diasporë e njohin si "Zëri i ëmbël".

Më datë 1 Mars 2013, Mergim Gojani (Gimi) & Johnny publikojnë videoklipin "Like". Videoklipi u prodhua nga EMF Creative.

Më datë 10 Mars 2015, Mergim Gojani (Gimi) publikon videoklipin "Shoqe S'muj Me T'pase". Teksti u shkrua nga Ilir Berani. Videoklipi u prodhua nga Swart Production. Me këtë këngë, Mergim Gojani (Gimi) merr pjesë në Netët E Klipit Shqiptar 14 në vitin 2015.

Më datë 26 Nëntor 2016, Mergim Gojani publikon videoklipin "A Je Mire". Muzika dhe teksti i këngës janë punuar nga Fatmir Muja.

Më datë 26 Maj 2018, Mergim Gojani publikon videoklipin "Mehlem Per Shpirtin Tem".

Më datë 29 Mars 2024, Mergim Gojani publikon videoklipin "Të Du Hala". Muzika dhe teksti i këngës janë punuar nga Kolë Oroshi.