>
BIOSHQIP
Biografia
Marjeta Billo eshte kengetare e zhanrit muzikes klasike, jazz, blues, country dhe pop-rock. Marjeta Billo eshte pjesmarrese ne shume aktivitete muzikore. Ajo ka kryer studimet e muzikes ne liceun artistik te Tiranes "Jordan Misja".

Në vitin 2008, Marjeta Billo merr pjesë në Ethet E Së Premtes 4.

Në Dhjetor 2008, Marjeta Billo merr pjesë në Festivali i 47-të në RTSH me këngën "Era E Tokes", në bashkëpunim me Neritan Licaj.

Në Maj 2010, Marjeta Billo merr pjesë në Netët e Klipit Shqiptar 9 me këngën "Era E Tokes", në bashkëpunim me Neritan Licaj.

Në Dhjetor 2010, Marjeta Billo merr pjesë në Festivali i 49-të në RTSH me këngën "Perjetesi".

Në Dhjetor 2011, Marjeta Billo merr pjesë në Festivali i 50-të në RTSH me këngën "Vlen Sa Nje Jete".

Në Dhjetor 2013, Marjeta Billo merr pjesë në Festivali i 52-të në RTSH me këngën "Ti Mungon".

Në Maj 2014, Marjeta Billo merr pjesë në Top Fest 11 me këngën "Kur Ti Nuk Je".

Në Qershor 2014, Marjeta Billo merr pjesë në Netët E Klipit Shqiptar 13 me këngën "Kur Ti Nuk Je".

Në Nëntor 2014, Marjeta Billo merr pjesë në Kënga Magjike 2014 me këngën "Nese Mundesh".

Më datë 1 Shtator 2018, Marjeta Billo publikon videoklipin "Eja Zemer". Muzika e këngës u punua nga De Vox, teksti u shkrua nga Aurel Thellimi, Marjeta Billo, ndërsa për orkestrimin u kujdes De Vox.