>
BIOSHQIP
Evente
Më datë 17 Nëntor 2012, Sabina Dana publikojnë videoklipin "E Kom Pas", në bashkëpunim me Dafi Derti & Mandi. Muzika e këngës u punua nga Alfred Sula, teksti u shkrua nga 2 Step. Videoklipi u prodhua nga Max Production.

Më datë 18 Janar 2013, Silva Gunbardhi publikon videoklipin "Te Ka Lali Shpirt", në bashkëpunim me Mandi & Dafi Derti. Muzika e këngës u punua nga Alfred Sula, teksti u shkrua nga 2 Step, ndërsa për orkestrimin u kujdes Alfred Sula. Videoklipi u prodhua nga Max Production. Me këtë këngë, Silva Gunbardhi marrin pjesë në Zhurma Show 2013 në vitin 2013.

Më datë 1 Korrik 2013, Desislava & Mandi publikojnë videoklipin "Pusni Go Pak", në bashkëpunim me Ustata.

Më datë 10 Tetor 2014, Sergio publikon videoklipin "Pantera", në bashkëpunim me Mandi. Muzika e këngës u punua nga Alfred Sula, teksti u shkrua nga 2 Step. Videoklipi u prodhua nga Alexander Video.

Më datë 14 Qershor 2015, Mandi, Diana & Mr. Juve publikojnë videoklipin "Imi Place Tot La Tine".

Më datë 31 Dhjetor 2015, Mandi Nishtulla & Gon Kalaja publikojnë videoklipin "Mbreti".

Më datë 18 Gusht 2016, Mandi publikon videoklipin "Mbreti Detit", në bashkëpunim me Mikel.

Më datë 28 Janar 2017, Geni Nishtulla publikon videoklipin "Cocaina", në bashkëpunim me Mandi Nishtulla.

Më datë 20 Mars 2017, Eri Qerimi, Fatmir Sula, Murat Nazifi, Landi Roko & Mandi Nishtulla publikojnë videoklipin "Santi". Muzika e këngës u punua nga Festim Gici, Emrah Xhixho, teksti u shkrua nga Dritan Shtylla.

Më datë 27 Maj 2017, Mandi publikon videoklipin "3 Femije Bekoi Zoti", në bashkëpunim me Eri Qerimi, Landi Roko & Murat Nazifi. Muzika e këngës u punua nga vetë Mandi. Videoklipi u prodhua nga Swart Production.

Më datë 10 Qershor 2017, Lind Prizreni publikojnë videoklipin "Bota", në bashkëpunim me Mandi & Bigi. Muzika e këngës u punua nga Festim Gici, teksti u shkrua nga Dritan Shtylla, Bigi. Videoklipi u prodhua nga Swart Production.

Më datë 12 Gusht 2017, Mandi publikon videoklipin "Ejsi". Muzika e këngës u punua nga Festim Gici, Emrah Xhixho, teksti u shkrua nga Sebastiana Brecani.

Më datë 28 Shtator 2017, Sigi Bastri publikon videoklipin "Hije Dashurie", në bashkëpunim me Mandi. Muzika e këngës u punua nga Festim Gici, Emrah Xhixho, teksti u shkrua nga Sebastiana Brecani.

Më datë 10 Janar 2018, Mandi Nishtulla & Gon Kalaja publikojnë videoklipin "2 Shisha-Shisha". Muzika dhe orkestrimi nga Albert Sula.

Më datë 14 Korrik 2018, Mandi, Murat Nazifi, Landi Roko, Ilir Tironsi & Taulant Vasili publikojnë videoklipin "Kristi". Muzika e këngës u punua nga Festim Gici, Keli Shikut, teksti u shkrua nga Olsi Celmeta.

Më datë 23 Korrik 2018, Mandi, Eri, Fatmiri, Landi, Murati & Ilir Tironsi publikojnë videoklipin "Suhejli". Muzika e këngës u punua nga Festim Gici, Emrah Xhixho.

Më datë 23 Gusht 2018, Keli Shikut publikon videoklipin "Big Man", në bashkëpunim me Mandi Nishtulla. Muzika e këngës u punua nga vetë Keli Shikut, ndërsa për orkestrimin u kujdes Festim Gici.

Më datë 25 Tetor 2018, Mandi, Murati & Ilir Tironsi publikojnë videoklipin "Binnaz". Muzika e këngës u punua nga Festim Gici, Keli Shikut.

Më datë 27 Tetor 2018, Mandi & Batalioni B13 publikojnë videoklipin "Sheili". Muzika e këngës u punua nga Festim Gici, Emrah Xhixho, teksti u shkrua nga Olsi Celmeta, ndërsa për orkestrimin u kujdes Albert Sula.

Më datë 4 Dhjetor 2018, Xheni publikon videoklipin "Dashni", në bashkëpunim me Mandin. Muzika dhe orkestrimi i këngës janë punuar nga Albert Sula. Videoklipi u prodhua nga kompania Chill Pro.

Më datë 23 Dhjetor 2018, Mandi, Murat Nazifi & Ilir Tironsi publikojnë videoklipin "Klikime Me Miliona". Muzika e këngës u punua nga Festim Gici & Emrah Xhixho, ndërsa teksti u shkrua nga Olsi Celmeta.

Më datë 5 Janar 2019, Muharrem Ahmeti, Mandi, Eri Qerimi & Landi Roko publikojnë videoklipin "Viti Ri Gon Kalaja". Muzika e këngës u punua nga Albert Sula, teksti u shkrua nga Gezim Mneri, ndërsa për orkestrimin u kujdes Albert Sula.

Më datë 16 Janar 2019, Mandi publikon videoklipin "Diva", në bashkëpunim me Mikel Elmazin. Muzika e këngës u punua nga Festim Gici & Emrah Xhixho, ndërsa teksti u shkrua nga Olsi Celmeta.

Më datë 5 Prill 2019, Mandi publikon videoklipin "Nishtulla City", në bashkëpunim me Fabio, Mikeli & Ilir Tironsin. Muzika e këngës u punua nga Mandi, ndërsa për orkestrimin u kujdes Festim Gici.

Më datë 24 Prill 2019, Mandi publikon videoklipin "Europa", në bashkëpunim me Murat Nazifi, Fransua Sula, Ervin Qerimi & Ilir Tironsin. Muzika e këngës u punua nga Festim Gici & Emrah Xhixho.

Më datë 24 Prill 2019, Mandi publikon videoklipin "Realiteti". Muzika dhe orkestrimi i këngës janë punuar nga Albert Sula. Videoklipi u prodhua nga kompania Star Production.

Më datë 30 Maj 2019, Eri Qerimi publikon videoklipin "King", në bashkëpunim me Mandi & Hysen Trubarevën. Muzika e këngës u punua nga Eri Qerimi, ndërsa teksti u shkrua nga Eri Qerimi & Hysen Trubareva.

Më datë 17 Korrik 2019, Mandi publikon videoklipin "Panama", në bashkëpunim me Landi Roko & Ilir Tironsin. Muzika dhe teksti i këngës janë punuar nga Mandi.

Më datë 21 Korrik 2019, Mandi, Landi, Zani, Geri, Adi Sybardhi & Ilir Tironsi publikojnë videoklipin "Bisous". Muzika e këngës u punua nga Adi Sybardhi, teksti u shkrua nga Gezim Mneri, ndërsa për orkestrimin u kujdes Albert Sula. Videoklipi u prodhua nga kompania Chill Pro.

Më datë 23 Korrik 2019, Mandi publikon videoklipin "Trendafil Me Ere", në bashkëpunim me Rei & Ilir Tironsin. Muzika e këngës u punua nga Eri Qerimi, teksti u shkrua nga Mandi, ndërsa për orkestrimin u kujdes Eri Qerimi.

Më datë 2 Gusht 2019, Mandi publikon videoklipin "Elma", në bashkëpunim me Eri Qerimin. Muzika e këngës u punua nga Eri Qerimi & Alsked Rrenja, teksti u shkrua nga Mandi & Eri Qerimi, ndërsa për orkestrimin u kujdes Eri Qerimi & Alsked Rrenja.

Më datë 15 Gusht 2019, Mandi publikon videoklipin "Tak Tak", në bashkëpunim me Mikel Elmazi & Fabion. Muzika e këngës u punua nga Mikel Elmazi, teksti u shkrua nga Mandi, ndërsa për orkestrimin u kujdes Mikel Elmazi.

Më datë 5 Shtator 2019, Landi Roko publikon videoklipin "Si Qershi", në bashkëpunim me Mandin. Teksti i këngës u shkrua nga Mandi.

Më datë 27 Shtator 2019, Mandi publikon videoklipin "Ejsi 2". Muzika e këngës u punua nga Festim Gici, ndërsa teksti u shkrua nga Sebastiana Brecani.

Më datë 7 Nëntor 2019, Mandi publikon videoklipin "Limonada Coco", në bashkëpunim me Hysen Trubareva & Dezmailov. Muzika dhe teksti i këngës janë punuar nga Mandi.

Më datë 31 Dhjetor 2019, Mandi publikon videoklipin "Nishtulla City 2", në bashkëpunim me Xhynet & Mikel Elmazin. Muzika dhe teksti i këngës janë punuar nga Mandi.

Më datë 6 Shkurt 2020, Mandi publikon videoklipin "Mandarina", në bashkëpunim me Hysen Trubarevën. Muzika dhe teksti i këngës janë punuar nga Hysen Trubareva.

Më datë 1 Qershor 2020, Mandi & Xhepi Vogel publikojnë videoklipin "Dashni E Paster", në bashkëpunim me Ilir Tironsin. Muzika dhe teksti i këngës janë punuar nga Mandi.

Më datë 30 Maj 2020, Mandi publikon videoklipin "Legjendari", në bashkëpunim me Mikel, Fabio & Ilir Tironsin. Muzika dhe teksti i këngës janë punuar nga Mandi.

Më datë 9 Qershor 2020, Mandi publikon videoklipin "Shqipe", në bashkëpunim me Hysen Trubarevën. Muzika dhe teksti i këngës janë punuar nga Mandi.

Më datë 9 Qershor 2020, Mandi publikon videoklipin "Selita", në bashkëpunim me Klement & Ilir Tironsin. Muzika dhe teksti i këngës janë punuar nga Mandi.

Më datë 17 Gusht 2020, Mandi publikon videoklipin "Bukuria E Saj", në bashkëpunim me Petrit Vullkanin. Orkestrimi i këngës u punua nga Samuel Kodra.

Më datë 17 Shtator 2020, Mandi publikon videoklipin "Terminatoria", në bashkëpunim me Klement, Ilir Tironsi & Mikel Osmanin. Muzika dhe orkestrimi i këngës janë punuar nga Samuel Kodra.

Më datë 7 Nëntor 2020, Mandi publikon videoklipin "Alben", në bashkëpunim me Xhynet & Adi Sybardhin. Muzika e këngës u punua nga Mikel Elmazi, teksti u shkrua nga Mandi, ndërsa për orkestrimin u kujdes Samuel Kodra.

Më datë 1 Dhjetor 2020, Mandi publikon videoklipin "A Do Me Ni Kët Hit?", në bashkëpunim me Klement. Muzika dhe teksti i këngës janë punuar nga Mandi. Videoklipi u prodhua nga kompania MAX Production.

Më datë 31 Dhjetor 2020, Mandi publikon videoklipin "Rihanna", në bashkëpunim me Eri Qerimi & Mikel Elmazin. Muzika e këngës u punua nga Mandi, ndërsa teksti u shkrua nga Mandi & Eri Qerimi.

Më datë 16 Janar 2021, Mandi publikon videoklipin "Suhejli, Shpresa E Jetes Time". Muzika e këngës u punua nga Festim Gici, ndërsa teksti u shkrua nga Mandi.

Më datë 18 Mars 2021, Mandi publikon videoklipin "Santi 2021", në bashkëpunim me Landi Roko, Eri Qerimi, Florian Tufallari & Ervin Qerimin. Muzika e këngës u punua nga Denis Gici, ndërsa teksti u shkrua nga Naldi (Ronaldo Shtylla). Videoklipi u prodhua nga kompania TheDirectorEXH.

Më datë 24 Mars 2021, Mandi publikon videoklipin "Shume Luftova". Muzika e këngës u punua nga Mandi & Mikel Elmazi, ndërsa teksti u shkrua nga Mandi. Videoklipi u prodhua nga kompania TheDirectorEXH.

Më datë 30 Mars 2021, Mandi publikon videoklipin "Seni O Flak", në bashkëpunim me Bexho, Malino, EKO & Mikel Elmazin. Muzika e këngës u punua nga Mikel Elmazi, ndërsa teksti u shkrua nga Malino. Videoklipi u prodhua nga kompania TheDirectorEXH.

Më datë 11 Prill 2021, Mandi publikon videoklipin "Europa 2021", në bashkëpunim me Renis Domin. Muzika dhe teksti i këngës janë punuar nga Mandi.

Më datë 11 Qershor 2021, Mandi publikon videoklipin "Lali Lali", në bashkëpunim me Pamelën. Muzika e këngës u punua nga Isai Najes, ndërsa teksti u shkrua nga Olsi Celmeta. Videoklipi u prodhua nga kompania FRAME Pro.

Më datë 7 Qershor 2021, B2N & Mandi publikojnë videoklipin "Isabella". Teksti i këngës u shkrua nga B2N & Mandi, ndërsa orkestrimi u punua nga B2N. Videoklipi u prodhua nga kompania FRAME Pro.

Më datë 17 Qershor 2021, Mandi & Liri Ketit publikojnë videoklipin "E Bukura Dhe Bisha". Muzika e këngës u punua nga Sardi Mneri. Videoklipi u prodhua nga FRAME Pro, ndërsa produksioni audio u realizua nga Liri Ketit.

Më datë 9 Korrik 2021, Mandi & Hysen Trubareva publikojnë videoklipin "Ya Habiba".

Më datë 18 Korrik 2021, Mandy & Mandi Nishtulla publikojnë videoklipin "Ku Ku". Muzika e këngës u punua nga Alandy, Edlir Begolli, Skerdi & Princ1, teksti u shkrua nga Princ1, ndërsa për orkestrimin u kujdes Alandy. Videoklipi u prodhua nga MAX Production, ndërsa produksioni audio u realizua nga Alandy.

Më datë 12 Tetor 2021, Mandi publikon videoklipin "Te Ka Lali Shpirt 2", në bashkëpunim me Petrit Vullkanin. Muzika dhe teksti i këngës janë punuar nga Mandi.

Më datë 22 Mars 2022, Mevli publikon videoklipin "Ike Ti", në bashkëpunim me Mandi Nishtullën. Muzika dhe teksti i këngës janë punuar nga Petro Xhori.

Më datë 6 Qershor 2022, Mandi publikon videoklipin "Te Ka Lali Shpirt 2", në bashkëpunim me Petrit Vullkanin. Muzika dhe teksti i këngës janë punuar nga vetë Mandi, teksa për arranzhimin u kujdes Mikel Elmazi.

Më datë 30 Korrik 2022, Capital T, Anxhela Peristeri & Mandi publikojnë videoklipin "Habibi". Për muzikën dhe orkestrimin e këngës u kujdes Irkenc Hyka, ndërsa tekstin e kanë shkruar bashkarisht Anxhela Peristeri & Capital T. Videoklipi u prodhua nga kompania MAX Production.

Më datë 4 Gusht 2022, Mandi, Mikel Elmazi & Ilir Tironsi publikojnë videoklipin "Naqeta". Muzika dhe orkestrimi i këngës u punuan nga Mikel Elmazi, ndërsa teksti u shkrua nga vetë Mandi. Videoklipi u prodhua nga kompania TheDirectorEXH.

Më datë 28 Gusht 2022, Mandi publikon videoklipin "Nishtulla City 3", në bashkëpunim me Mikel Elmazi, Fabio Laze & Ilir Tironsin. Muzika dhe teksti i këngës janë punuar nga Mikel Elmazi.

Më datë 10 Dhjetor 2022, Skerdi publikon videoklipin "Ciocolata", në bashkëpunim me Mandin. Muzika dhe teksti i këngës janë punuar nga vetë Skerdi. Produksioni audio u realizua nga ESTTO.

Më datë 1 Janar 2023, Mandi publikon videoklipin "Te Gilavava", në bashkëpunim me Mikel Elmazi, Adi Sybardhi & Ilir Tironsin. Muzika e këngës është kompozuar nga vetë Mandi, tekstin e kanë shkruar së bashku Mandi & Mikel Elmazi, ndërsa orkestrimin e përgatiti Festim Gici. Videoklipi u prodhua nga kompania TheDirectorEXH.

Më datë 3 Janar 2023, Muharrem Ahmeti, Mandi & Landi Roko publikojnë videoklipin "Jemi Shok Gon Kalaja", në bashkëpunim me B13. Muzikën dhe orkestrimin e këngës e punoi Albert Sula, ndërsa tekstin e shkroi Gezim Mneri. Videoklipi u prodhua nga kompania TheDirectorEXH.

Më datë 21 Prill 2023, Ajet Sinani publikon videoklipin "A Pa Pa Pa Pa", në bashkëpunim me Mandi & Dreisin. Muzika dhe orkestrimi i këngës janë shkruar nga Albert Sula. Produksioni audio u realizua nga Albert Sula.

Më datë 28 Qershor 2023, Bloody & Mandi publikojnë videoklipin "Inate". Kënga është kompozuar nga Edlir Begolli, ndërsa tekstin e kanë shkruar së bashku Bloody & Edlir Begolli. Videoklipi u prodhua nga kompania Urban Graphics.

Më datë 17 Gusht 2023, Mandi publikon videoklipin "Hola Hola", në bashkëpunim me Dullën. Muzika e këngës u punua nga Mikel Elmazi, ndërsa teksti u shkrua nga Dulla OTR. Videoklipi u prodhua nga kompania TheDirectorEXH.

Më datë 3 Nëntor 2023, Mandi & Hysen Trubareva publikojnë videoklipin "Habiba 2". Muzika e këngës është kompozuar nga Hysen Trubareva, tekstin e kanë shkruar bashkë Hysen Trubareva & Mandi, ndërsa për orkestrimin u kujdes Samir Hajra.

Më datë 25 Nëntor 2023, Mandi Nishtulla publikon videoklipin "Sarile", në bashkëpunim me Bes Kallakun. Tekstin e këngës e punuan në bashkëpunim Mandi, Edlir Begolli & Bes Kallaku. Videoklipi u prodhua nga Fullmoon Production, ndërsa produksioni audio u realizua nga Edlir Begolli.

Më datë 31 Dhjetor 2023, Muharrem Ahmeti publikon videoklipin "2 Kings", në bashkëpunim me Mandi Nishtullën. Teksti i këngës u shkrua nga Petro Xhori, ndërsa orkestrimin e përgatitën në bashkëpunim Alfred Sula & Albert Sula. Videoklipi u prodhua nga kompania TheDirectorEXH.