>
BIOSHQIP
Biografia
Mafia jeton dhe vepron ne GjiLan ku ka mbeshtetjen e shokve per te kenduar. Mafia ka filluar qysh ne kohen ere te shkruaj tekste te bej beata per shokt e grupit pas asaj gjendje atij veq ju shtua me shum interesimi qe te kendonte. Per her te par kendoi neper shkolla festa te ndryshme te qytetit etj.

DËRGOI:
EVENTET
  • {{ evt.section_title }}
    {{ evt.feed_text }} {{ evt.custom_text }}

    📆  {{ evt.fancy_date }}