>
BIOSHQIP
Biografia
Machiato Band u themelua ne vitin 2003-2004. Fillimisht kengetar ishte Hekuran Krasniqi dhe kenga e pare e Machiato Band ishte "Fustani". Me ketë kenge u fitua çmimi në Video Festin Muzikor the Best Band ne vitin 2004. Pastaj rolin e kengetarit e mori saxophonisti i Bandit Dardan Gjinolli ku ende qendron si kengetar ne ketë Band bashke me Bekim Hallaqi (Keyboard) dhe Filonid Gjikolli (drumer). Machiato Band realizon te gjitha kenget e veta vetë ne produksionin e tyre te titulluar "Machiato Record". Vlen te permenden bashkpunimet me Ramadan Krasniqin, Genc Prelvukaj dhe Notin. Machiato band ne vitin 2008 ka marr pjese ne organizimin e festivalit te vjeter shqipetar "Zambaku i Prizrenit".

Menxher i Përigjithshëm: Bekim Hallaqi
Zhanri: Pop, Funk, Jazz, Pop-Folk
Singer: Dardan Gjinolli
Instruments: Dardan Gjinolli (Sax) / Bekim Hallaqi (Keyboard) / Filonid Gjikolli (Drumms)

DËRGOI:
EVENTET
  • {{ evt.section_title }}
    {{ evt.feed_text }} {{ evt.custom_text }}

    📆  {{ evt.fancy_date }}