>
BIOSHQIP
Biografia
Luan Ali Zogiani eshte i lindur ne Prishtine, prej komune te Fush Kosoves, nga fashti Graboc i poshtem dhe merret me muzike qe nga viti 1998, se bashku me babin e tij, Ali Zogiani. Ata kane shume kenge te shkruara me tekst e melodi dhe disa albume me produksione te ndryshme.