>
BIOSHQIP
Biografia
Eksperienca e pare ne muzike vjen ne vitin 2008 me keng Jo profesionale te cilat nuk i ka te publikuara.
Fillimin e karieres si rapper me pervoj e nisi ne vitin 2010 me kengen e par proffesionale Bisnis Duke Vazhduar me kang te tjera rend Me Lyrics dhe instrumental vet te komponuar.

DËRGOI:
EVENTET
  • {{ evt.section_title }}
    {{ evt.feed_text }} {{ evt.custom_text }}

    📆  {{ evt.fancy_date }}