>
BIOSHQIP
Biografia
Më datë 25 Dhjetor 2022, Lauresa Qerkezi publikon videoklipin "Dashnia Jem". Muzikën dhe orkestrimin e këngës e punoi Shpeta Sound, ndërsa tekstin e shkroi Fatmir Muja. Videoklipi u prodhua nga kompania Urban Graphics.

Më datë 18 Qershor 2023, Magrib Muqiqi & Lauresa Çerkezi publikojnë videoklipin "Pasha Ty". Videoklipi u prodhua nga kompania A Films.