>
BIOSHQIP
Biografia
Është një ndër këngëtarët më të kërkuar në ambientet me muzikë live dhe muzika e tij pëlqehet nga grupmosha të ndryshme. Jeta e artistit është gjithnjë e lidhur me avionin pasi ka kërkesa nga të katër anët e botës ku ka shqiptarë.
50 EVENTET E FUNDIT
  • {{ evt.section_title }}
    {{ evt.feed_text }} {{ evt.custom_text }}

    📆  {{ evt.fancy_date }}