>
BIOSHQIP
Biografia
Kushtrim Kelani (KUSHA) lindi ne Gjermani. Qysh nga mosha 5 vjeqare filloi ta shfaqte talentin e tij ne fushen e muzikes. Ai filloi kendimin ne zhandrin folklorik ku zoteronte veglen e qiftelis per te vazhduar me kitar dhe piano.

Në vitin 2010, lansoi këngën e tij të parë që u titullua "Mir me Mua", në bashkëpunim me këngëtarin e njohur Lyric Master.

Më datë 23 Prill 2013, Noga publikon videoklipin "Shiu", në bashkëpunim me Kusha.

Më datë 5 Dhjetor 2015, Lyric Master publikon videoklipin "Nuk E Di", në bashkëpunim me Kusha.

Më datë 11 Qershor 2016, Kushtrim Kelani publikon videoklipin "Xhelozi".

Më datë 1 Gusht 2020, Kushtrim Kelani publikon videoklipin "Ke Lujt". Videoklipi u prodhua nga XL Films, ndërsa produksioni audio u realizua nga Nurteel.

Më datë 1 Shtator 2020, Kushtrim Kelani publikon videoklipin "Pak Dashni". Teksti i këngës u shkrua nga Ghulo. Videoklipi u prodhua nga XL Films, ndërsa produksioni audio u realizua nga Nurteel.

Më datë 8 Tetor 2020, Kushtrim Kelani publikon videoklipin "Pa Ty". Teksti i këngës u shkrua nga Ghulo. Videoklipi u prodhua nga XL Films, ndërsa produksioni audio u realizua nga Nurteel.

Më datë 6 Prill 2021, Kushtrim Kelani publikon videoklipin "Ti M'ke Rrejt". Teksti i këngës u shkrua nga Nurteel. Videoklipi u prodhua nga MAX Production, ndërsa produksioni audio u realizua nga Nurteel.

Më datë 15 Prill 2021, Kushtrim Kelani publikon videoklipin "Me Vrave". Muzika dhe teksti i këngës janë punuar nga Kreshnik Avdiu. Videoklipi u prodhua nga kompania Time Pictures.

Më datë 27 Shtator 2021, Kushtrim Kelani publikon videoklipin "A M'don Hala". Teksti i këngës u shkrua nga Nurteel. Produksioni audio u realizua nga Nurteel.

Më datë 7 Prill 2022, Kushtrim Kelani publikon videoklipin "Zemren". Muzika dhe teksti i këngës janë punuar nga Nurteel. Videoklipi u prodhua nga kompania MAX Production.

Më datë 28 Maj 2022, Kushtrim Kelani & Engjellusha Salihu publikojnë videoklipin "Nuse". Produksioni audio u realizua nga Nurteel.

Më datë 7 Shtator 2022, Kushtrim Kelani publikon videoklipin "Haram". Muzika dhe teksti i këngës janë punuar nga Nurteel. Videoklipi u prodhua nga kompania Time Pictures.

Më datë 26 Tetor 2022, Kushtrim Kelani & Ylli Demaj publikojnë videoklipin "Toka Toka". Videoklipi u prodhua nga Time Pictures, ndërsa produksioni audio u realizua nga Nurteel.

Më datë 16 Nëntor 2023, Nora Istrefi & Kushtrim Kelani publikojnë videoklipin "E Hupa Zemrën Tane". Muzika e këngës është sjellë e punuar në bashkëpunim nga Kushtrim Kelani, Bardhi Idrizi & Nora Istrefi. Produksioni audio u realizua nga Çelik Lipa.
DËRGOI: