>
BIOSHQIP
Biografia
Më datë 6 Mars 2015, Kreshnique publikon videoklipin "Probleme".

Më datë 11 Shtator 2017, Kreshnique publikon videoklipin "Plein De Vie", në bashkëpunim me Semiautomvtic.

Në vitin 2017, Kreshnique publikon albumin "Icolour".

Më datë 15 Nëntor 2019, Kreshnique publikon videoklipin "100". Teksti i këngës u shkrua nga Kreshnique. Produksioni audio u realizua nga PINT.

Më datë 28 Mars 2020, Kreshnique publikon videoklipin "Gjendja". Teksti i këngës u shkrua nga Kreshnique.

Më datë 24 Qershor 2020, Kreshnique publikon videoklipin "Honda / Kawasaki". Teksti i këngës u shkrua nga Kreshnique, ndërsa orkestrimi u punua nga K-Master.

Më datë 11 Shtator 2020, Kreshnique publikon videoklipin "Umbrella". Teksti i këngës u shkrua nga Kreshnique. Produksioni audio u realizua nga K-Master.

Më datë 26 Shkurt 2021, Kreshnique publikon videoklipin "Lucky Luke".

Më datë 6 Qershor 2021, Kreshnique publikon videoklipin "Taman". Muzika dhe teksti i këngës janë punuar nga Kreshnique.

Më 21 Qershor 2021, Kreshnique publikon albumin "Frankreshtein", me 11 Këngë, ku në bashkpunime ka edhe Semiautomatik, Ns etj.

Më datë 27 Gusht 2021, Kreshnique & Erno publikojnë videoklipin "Neja". Muzika e këngës u punua nga Erno, ndërsa teksti u shkrua nga Kreshnique & Erno.

Më datë 1 Dhjetor 2021, Kreshnique publikon videoklipin "Mashallah". Teksti i këngës u shkrua nga Kreshnique, ndërsa orkestrimi u punua nga Erno.

Më datë 13 Mars 2022, Kreshnique publikon videoklipin "Maradona". Muzika dhe teksti i këngës janë punuar nga Kreshnique.

Më datë 5 Korrik 2022, Kreshnique publikon videoklipin "Crime Scene". Teksti i këngës u përgatit nga vetë Kreshnique, teksa për arranzhimin u kujdes Erno.

Më datë 2 Gusht 2022, Kreshnique & Erno publikojnë videoklipin "Haram". Teksti është shkruar në bashkëpunim nga Kreshnique & Erno, teksa për arranzhimin e këngës u kujdes Erno.

Më datë 1 Dhjetor 2022, Kreshnique publikon videoklipin "Flutur". Teksti i këngës u përgatit nga vetë Kreshnique, teksa për arranzhimin u kujdes SemiAutomatik.

Më datë 21 Maj 2023, Kreshnique publikon videoklipin "Toksike". Teksti i këngës u përgatit nga vetë Kreshnique, teksa për arranzhimin u kujdes Erno. Produksioni audio u realizua nga Erno.

Më datë 6 Shtator 2023, Kreshi publikon videoklipin "King Kong". Produksioni audio u realizua nga Erno.