>
BIOSHQIP
Biografia
Ai shihet si pasues i kengetareve te njohur te muzikes shkodrane si Shyqyri Alushi, Bik Ndoja, Xhevdet Hafizi, Bujar Qamili. Ai eshte pasionant shume i kenges se vendlindjes se tij. Ne repertorin e tij ka me shume se 220 kenge shkodrane dhe 450 kenge ne teresi duke perfshire ketu kenge te shqiperise se mesme, jugut dhe kosovare. Studion ne Universitetin "Luigj Gurakuqi" Shkoder ne degen Pedagogji Muzikore. Luan ne disa instrumenta. Ne skene ai eshte prezantuar dhe si kantautor.
Me datat 12,13 shtator 2022 mbajti koncertin e tij te pare recital ne teatrin MIGJENI ne Shkoder.Sukses per 2 nete ne teater me sallen e tejmbushur dhe duartrokitje pafund.

Më datë 23 Qershor 2017, Klinsman Llazani publikon videoklipin "Sa E Bukur Kenka Gjyla".

Më datë 2 Korrik 2020, Klinsman Llazani publikon videoklipin "Qefliu".

Më datë 11 Tetor 2020, Klinsman Llazani publikon videoklipin "Tuj Shetit Te Kafja E Madhe".

Më datë 16 Qershor 2021, Klinsman Llazani publikon videoklipin "Për Mu Paska Ken Kismet".

Më datë 31 Tetor 2021, Edi Furra & Klinsman Llazani publikojnë videoklipin "Kolazh 2021".