>
BIOSHQIP
Biografia
Klev ABG ose ndryshe Klevi Disha, kengetari dhe producenti i njohur i nje prej studiove me te medha ne shqiperi e cila eshte (OTR RECORDS). Klevi njihet ndryshe Klevua i biteve. Se shpejti Klevua vjen me bashkpunime me kengetar te njohur shqiptar si Bujar Qamili, Arif Kaloshi, Muharrem Patkoi etj. Banues diku ne Kamez. Ai e ka filluar karieren ne moshen 18 vjecare, ne fillim si Dj dasmash e me von kaloi kengetar.
Evente
Më datë 28 Prill 2012, Klevi ABG's publikon videoklipin "Je E Vetmja".

Më datë 28 Nëntor 2012, Klevi ABG's & Koli publikojnë videoklipin "Gjithmone Bashke".

Më datë 15 Maj 2013, Klevi ABG's publikon videoklipin "Matura", në bashkëpunim me Çeri.

Më datë 23 Gusht 2013, Klevi ABG's publikon videoklipin "Summer Fun", në bashkëpunim me Koli.

Më datë 3 Qershor 2014, Klevi ABG's publikon videoklipin "Cash Money", në bashkëpunim me Koli, G Evil, Rudi & Matias.

Më datë 9 Gusht 2014, Klevi ABG's publikon videoklipin "Te Lali".

Më datë 21 Nëntor 2014, Klevi ABG's publikon videoklipin "Je Dashuri".

Më datë 2 Shkurt 2015, Klevi ABG's publikon videoklipin "Kif Shydah", në bashkëpunim me Koli.

Më datë 2 Mars 2015, Klevi ABG's publikon videoklipin "S'je", në bashkëpunim me Koli.

Më datë 21 Prill 2015, Klevi ABG's & AN$ publikojnë videoklipin "I'm Laughing".

Më datë 12 Qershor 2015, Klevi ABG publikon videoklipin "Kallzom".

Më datë 27 Mars 2016, Klevi ABG's publikon videoklipin "Sa Te Dua Un", në bashkëpunim me Flori, An$, R1da, Çenzo, Mandi, Niçi & Endri. Videoklipi u prodhua nga EGO Films.

Më datë 10 Janar 2017, Klevi ABG's publikon videoklipin "Bajat". Videoklipi u prodhua nga EGO Films.

Më datë 8 Korrik 2017, Klevi ABG's publikon videoklipin "Sikur S'do".

Më datë 22 Shkurt 2018, Klevi ABG publikon videoklipin "Chilling", në bashkëpunim me R1da.

Më datë 19 Shkurt 2020, Klev publikon videoklipin "Lipstick". Muzika dhe teksti i këngës janë punuar nga Klevi ABG's. Videoklipi u prodhua nga EGO Films, ndërsa produksioni audio u realizua nga Klevi ABG's.

Më Datë 14 Shtator 2020, Klev Publikon Videoclipin “ Coco Loco “ ne bashkepunim me DJ Tonny, Videoclipi u prodhua nga EGO Films me Perkujdesin me te madh nga Eridon Hoxha.