>
BIOSHQIP
Biografia
Klepto a.K.a Special K, emri i vertet esht Besian Mjeku. Dhe ben pjes ne grupin T.B.A

Më datë 12 Qershor 2011, Klepto publikon videoklipin "Hardy Bronx".

Në Qershor 2013, Klepto merr pjesë në SVFM 2013 me këngën "Klepto In This Bitch".

Më datë 20 Korrik 2013, Klepto publikon videoklipin "Eki".

Më datë 18 Mars 2014, Klepto publikon videoklipin "Ca Ki Qef", në bashkëpunim me NRG Band. Muzika e këngës u punua nga Kico N Torch, teksti u shkrua nga Arianit Palaj, Klepto, Kico N Torch. Videoklipi u prodhua nga Think Creative.

Më datë 4 Gusht 2017, Petrit Nino publikon videoklipin "Bujna", në bashkëpunim me Klepto.

Më datë 31 Korrik 2018, Unikkatil publikon këngën "Ça Jon", në bashkëpunim me Klepto.

Më datë 16 Gusht 2018, Nush publikon videoklipin "Prishtinalit", në bashkëpunim me Klepto.

Më datë 25 Korrik 2019, Klepto publikon videoklipin "Ti". Teksti i këngës u shkrua nga Klepto. Videoklipi u prodhua nga kompania Fullmoon Production.

Më datë 22 Dhjetor 2022, 300, Big Kik & Klepto publikojnë videoklipin "Gangly".